"The world is your oyster!"

Siitä aamupalaverista lupasin postata. En kyllä tiedä kiinnostaako tämä meidän reissun suunnittelu yhtään ketään, mutta enpä taida tietää yleensä muistakaan aiheista sen koommin, joten kirjoittelen ainakin omaksi ilokseni :) Ja tämä aihehan meikäläiselle sitä iloa tuottaa. Mutta asiaan!Kerroin aivan hiljattain, että meillä oli vasta puolet majoituksista tiedossa. Päänvaivaa tuottivat Los Angeles ja San Francisco, koska A) hyvillä paikoilla tuntui olevan liian kallista ja B) ei kuitenkaan haluttu tinkiä siitä hyvästä sijainnista. Vaadittiin yksi aamupalaveri mustikkapiirakan ja jäätelön kera sekä yksi aamupalaveri parvekebrunssin kera, jotta ratkaisu löytyi.Hieman kartanlukua, muistiinpanoja ja laskelmia...


... hiukan dollaritransaktioita... ja täydellinen majoitus oli löytynyt!


Koska hotelleja ei tosiaan alkanut sopuhintaan löytyä, siirryimme Airbnb:hen, jossa paikalliset vuokraavat kotejaan matkailijoille. Ja sitten alkoikin löytyä paremmin kriteereihin sopivia vaihtoehtoja. Haluttiin Venicen tai Santa Monican alueelle, koska hyvien rantojen läheisyys ei ole aavikolla komuamisen jälkeen pahitteeksi. Lisäksi mun ykkösprioriteetti olisi päästä Valentine's Day -leffassa näkyneille kanaaleille Aston Kutcherin ja Jennifer Garnerin jalanjäljille pyöräilemään. - No nyt voi mennä vaikka sinne kontaten! 

 


Venicestä löytyi kaikkia miellyttävä mukavan boheemilta vaikuttava yksiö, joka päätettiin napata käyttöömme. Hintaa asunnolle tuli vajaa 50 e /henki/yö. Ei halvimmasta päästä reissumme majoituksia, mutta vaihtoehtoihin nähden erittäin kelpo hintalaatusuhde kuvien perusteella:  
Kämpän ilmoituksessa luki "The world is your oyster". Niin kai se on, kun voi omalta parvekkeelta hankkia maailman toiselta puolen tällaisen kämpän ja käydä google mapsilla kävelemässä naapurustossa - jopa niillä kanaaleilla ja siellä rannalla! Kiitos googlejen, blogien, Airbnb:den sun muiden, homma oli lopulta niin nopeasti hoidettu, että ehdittiin vielä katsoa se Valentine's Day -leffakin. Joku sanoisi, että mitä iloa enää on lähteä koko reissuun, kun kaiken voi nähdä kotoa käsin. Oikeastaan se onkin juuri tällainen valintakysymys. Jollekin riittää nähdä se kaikki leffoista ja netistä, joidenkin pitää siellä vielä mennä vanhanaikaisesti käymään ihan paikan päällä asti.

Kuvat asunosta: Airbnb, kartan kuvat: Google

4 kommenttia

 1. Aika mahtava juttu, testasin ite just pari päivää sitten tuota kotimajoitusta ja toimii! Mieti ko voitte vaan hengata teijän olkkarissa ja kokkailla siellä ja syyä pitkiä brunsseja LOSISSA ja sitte lähtä johonki kanaaleille tsuumailemaan, ei paha tosiaankaan. :)

  Ja mua ainaki kiinnostaa ihan hillittömästi nää teidän suunnittelupostaukset, anna palaa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka! Ja ihanan kuvan maalailit kyllä tässä <3 Uuh 15 päivää lähtöön, en enää malta oottaa!

   Poista
 2. Noi kanaalit on kyllä kivat! Siellä on aina tyypejä tiirailemassa vieraiden ihmisten pihoille julkkisten toivossa. Mulla on muuten tulilla postaus mun suosikkiruokapaikoista Losissa... eli tulossa pian kera muiden uutisten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, mahtavaa äkkiä niitä uutisia julki! =) Ja tuo postaus kuulostaa kyllä supermielenkiintoiselta!

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!