Kaktusten kaupunki Tucson tänään

Tucson, Tucson, Tucson. Lepopäivämme käynnistyi aamutuimaan niin leppoisissa merkeissä hotellin uima-altaalla, että päätimme jäädä Tucsoniin pidemmäksi aikaa kuin suunnitelma on ollut. Jatkoimme hotellivarausta yhdellä vuorokaudella eli jäämme tänne keskiviikkoon saakka.

Yli 40 asteeseen noussut päivälämpötila sai meidät tekemään suunnitelmia reitin muuttamiseksi lisää. Phoenixiin on luvattu viikonlopuksi viittäkymmentä celsiusta lähentelevät kelit ja se menee jo liiallisuuksiin. Se kävi tänään ilmi, kun yritimme päivällä jaksaa katsella kaupunkia. 40 astetta on niin hardcorea, että eipä siinä kelissä pitkästi jaksanut kävellä. Keskustassa ei näkynyt muita kuin pari poliisia, pari spurkua ja me.

Lyhyen keskustakierroksen jälkeen haimme auton upeilla maisemilla varustetusta parkkihallista. Autossa kiskottiin kuumaa cokista ja vettä ahnaasti, mikä tahansa kelpasi. Ilmastointi täysille ja menoksi.

Loppuun pari kuvaa eksoottisesta hotellistamme. Lodge of the desert, voimme suositella.


Ja pari kuvaa ostoskeskuksen pihalta, jonka myötä Tucson toivottaa hyvää yötä ja huomenta. Täällä on ihanaa kuumuudesta huolimatta ja juuri sen takia.


11 kommenttia

 1. Nuo lamput katujen yllä on maailman kauneimpia! <3 Mikshän niitä ei käytetä Suomessa.. Ja uuuuhh, ei voi ees kuvitella kuinka kuuma on jos on 50 astetta.. hih ihana ku kaikki muut väsähtää jo noissa keleissä ja Ulle sielä vaan hehkeenä suhaa, miss you!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, nuo lamput on aivan ihanat! Ja sitten täällä on niitä viirejä, joita sun hää-pinterest on varmaan täynnä, niin kaikkialla :) Varsinkin El Pasossa ihailin niitä, kun katujen yli vaan meni sellasia. Ja autokaupat on täynnä kaikkia värikkäitä koristeita. Onkohan ne lintujen takia, tiedä häntä, mut ne näyttää minusta niin kivalta.

   Ja aaw kiitos mussu, I miss you toooo! <3 <3 <3

   Poista
  2. Ainiin ja MIrkka huomasitko tuon kolibrin yhdessä kuvassa? Se on omistettu sulle! :)

   Poista
 2. Oihh noita kaktuksia, näyttää jo nämä niin makeilta että en meinaa pysyä nahoissani. Aivan ihanaa jenkkireissufiilistä huokuu nää sun kuvat, ja muutenki nää sun postaukset tarjoaa täydellisen pakohetken työpäivän keskellä tulevaan elokuuhun kun itsekin pääsee seikkailuun! 50 astetta kuulostaa kyllä aika hullulta, ja vähän oot kyllä hc jos oot 40 asteessa hillunu maxihameessa, pisteet sulle! Ja nuo lamput on kyllä myös mun mielestä aivan ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, että nää postaukset ei helpota sun matkakuumetta :D Mut kohta se on toisinpäin. Ja mää luin kans yhden Sannan blogia ennen reissua ja olin sen kans ihan kuumeissani :)

   Pakko käyttää välillä maxi-mekkoja ettei pala heti alkureissusta. Sitä paitsi ne on ihanan vilposan tuntoisia heiluessaan, jos nyt mikään on todella on vilpoista. Eilen mietittiin, että ei oikeestaan oo väliä onko paljas iho vai hiha, koska ei se kankaattomuus vilvoita sinänsä yhtään enää näissä lämmöissä :)

   Poista
 3. Kaktuksia kukkaruukuissa, täällä pelargonioita. Lämpö huokuu hyvin kuvista, hotellin varjoisat pöydät houkuttelevat istumaan hetkeksi. Onpas mukava seurata teidän matkaa täältä mökiltä, täälläkin luvattu päivän lämpötilaksi +27 astetta, todellista helleaaltoa suomen keleissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija-Liisa sunkin pitäis perustaa blogi, kun kirjoitat niin mukavasti! Kiva kuulla, että seuraat meidän matkaa. Nauttikaa Suomen kesästä ja teidän ihanasta mökistä. Terkut kaikille!

   Poista
 4. Mun exä oli muuten syntyny tuolla. Ite en oo tonne asti koskaan päässy vaikka mies, auto ja koira onkin ollu AZ:stä. Ihanan näköstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Varmasti tuut vielä joskus täälläkin hengaamaan sun reissutahdista päätellen :) Btw, tiedätkö miksi autokauppojen yllä on aina niitä värikkäitä hässäköitä, onko ne lintujen takia vai muuten vaan?

   Poista
  2. Kiitos siitä vuoren tekstin kääntämisestä, mietittiinkin sitä monta kertaa et mitähän siinä lukee! Google ei kertonut, mut Kea kertoi! Ihanaa <3

   Poista
  3. Luulen et pääasiassa kiinnittääkseen ihmisten huomion kun ne ajaa strip mallien ja tuhannen eri dealershipin ohi, mutta varmaan myös lintujen takia, ettei ne pasko päälle. Mä pesin ja vahasin auton just juhannuksena ja se on nyt jo täynnä linnunjätöksiä. Blah.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!