Oivalluksia kolmen osavaltion päivänä

Päivä painui mailleen aavikolla värjäten vuorien reunustaman horistontin lukemattomiin eri pastellin sävyihin. Jätimme tänään taaksemme Texasin ja ajoimme läpi New Mexicon -osavaltion yöksi Arizonaan. Maken soittolista soi autoradiossa ja lauloimme suomalaisia biisejä ääneen pitääksemme itsemme virkeinä. Siinä hetkessä huomasin Suomi-identiteettini ja maailman näkemisen nälän olevan kerrankin sulassa sovussa ja täydellisessä balanssissa. Tajusin jostain syystä juurieni arvon katsellessani sitä kauneinta maisemaa mitä olla saattaa. En osaa sitä paremmin selittää. Se mistä tulen mahdollistaa sen, että voin kokea tämänkaltaista onnea mitä nyt koen. Se oli mielestäni niin suuri oivallus, että päätin sen tännekin raapustaa muistiin tuoreeltaan :)
Huomenna seikkailumme ja sen mukana tulevat kokemukset ja oivallukset jatkukoot. Pidämme lepopäivän Tucsonissa, joten ehtinen palata blogiin kattavamman postauksen merkeissä. Hyvää uutta viikkoa kaikille! 

4 kommenttia

 1. Mä odotan näitä sun postauksia aamuisin kuin auringonnousua. Parasta, parasta!

  Ja mä niin tiedän ton onnellisuuden/kiitollisuuden tunteen. Meinaa ei noista reissuista sais samaa irti jos olis ite asunu koko elämänsä samassa paikassa, oli se sit Suomi tai New Mexico. Muistan joskus Alaskassa kuunnelleeni Scandinavian Music Groupia ja lähes itkeneeni sille kuinka huikee tunne on kuulua kahteen niin erilaiseen paikkaan. PUS, ja safe travels!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kea, et usko kuin ilahduttavaa on saada tällaisia kommentteja <3 Aaaw! Ihanaa, että ollaan tutustuttu. Minä olen sitten taas nenä kiinni ruudussa, kun teidän reissu starttaa. Ihana kuulla myös, että väsyneenä kuvaamani kiitollisuuden pystyi tunnistamaan.

   Pus itsellesi!

   Poista
 2. Piti huokaista ääneen noiden maisemakuvien kohdalla, oih niin ihanaa!! Oon Kean kanssa samoilla linjoilla, huokailen täällä vaan ku luen näitä ja en kestä edelleenkään miten siistiltä tuo teidän reissu vaikuttaa!

  Me kuunneltiin viime jenkkireissulla välillä aina Eppu Normaalia, kun sitä sattui Juhon mp3-soittimiessa olemaan. Niin ne kulttuurit yhdistyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Vaikka ei uskoisi, niin välillä tulee jännä fiilis kun kuunteleekin Suomi-biisejä, vaikka tietty ollaan kuunneltu paljon myös paikallisia radiokanavia.

   Ihanaa Inka, kun elät mukana näin voimakkaasti. Tulee niin hyvä mieli! <3

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!