San Francisco - Chicago - Helsinki ja sittenpä vain töttöröö

Läntisen maailman toiselta laidalta sujahtaa fyysisesti kohtuu nopeasti takaisin koti-Suomeen. Hetki sitten tallasimme vielä San Franciscon katuja jalat maitohapoilla. Amerikan kellon mukaan tänä aamuna pulikoimme uima-altaassa Chicagossa. Ja nyt istutaan kotisohvalla Töölössä. 

Raskain osa matkaa uhkaa olla edessä: jetlagista toipuminen, arkeen palaaminen ja juuri tällä hetkellä iltaan asti hereillä pysyminen. Se ei meinaa luonnistua ei sitten millään. Viime öinä unet ovat jääneet lyhyiksi ja nyt pitäisi jaksaa vielä samoilla silmillä 48 tuntia... saa nähdä kestämmekö iltaan saakka :)













Tämän postauksen kuvat ovat lentokoneessa eilen valkkaamiani unenomaisia muistoja San Franciscon kaduilta. Juuri tällä hetkellä matka tuntuu tosiaan satumaiselta unelta. Joskin myös tämä todellisuus tuntuu vähintään hämärältä, sen verran pökkyrässä kun ollaan. Palataan siis asiaan toivottavasti virkeämmissä merkeissä jälleen! :)

Ja kesähän on vasta alussa onhan?

13 kommenttia

  1. Meiän lento oli kans aamulla perillä ja oli pakko ottaa pienet päikkärit. Niiltä herättyä lähdin käymään fillarilla kaupassa ja olin kuin kahden promillen humalassa, tasapaino heitteli ja aivot ei ollu yhtään mukana. Hengissä selvisin, kuten myös jetlaagista muuten. Alkuviikosta oli vielä aika vaisu olo, nyt jo normaali. No alkaahan sitä paluusta kohta viikko oleenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin hyvin samaistua tuohon. Mulla on kans nyt sellanen humalaolo, kauheaa taistelua nukahtamista vastaan. Minuutit matelee :)

      Poista
  2. Mä en ikinä enää ota aamupaluuta Jenkeistä, juurikin tosta promillemaisesta olotilasta johtuen... :) mulla meni siitä toipuessa useamman päivän pidempään kuin iltapaluusta.

    Ihania kuvia Friscosta. Kohta mäkin pääsen onneks sinne. :) Nähdään kun sulla olo helpottaa niin saat kertoa kaiken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh tämä ois yks hyvä oppi tulevaan, ei aamupaluuta!! :) Muitakin oppeja tuli matkalla kuten ei ehkä San Franin kaltaista megakaupunkia viimeiseksi, kun voimat on vähissä.

      Ihanaa, että sääki pian oot tuolla. Vitsi meillä on fiilistelemistä, kun nähdään!

      Poista
  3. Tervetuloa takaisin! :) Ja tosiaan tsemppiä tähän matkailun raskaimpaan osuuteen, paluuseen ;) Ota ihan iisisti ja nauti vielä Friscon ja Chicagon jälkifiilareista...arki kyllä tulee ennemmin tai myöhemmin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että raskain osuus on tämä paluu :) Onneksi meillä on kivoja juttuja tulossa täälläkin! Cu soon!

      Poista
  4. Voi Ulla miten ihania kuvia!!!! <3

    Ja tsemppiä jetlagista toipumiseen! Mulla ei ole muistaakseni ollut aikaisemmilla reissuilla mitään ongelmaa toipua, mutta katotaan kuinka käy tällä kertaa, kun ikää on jo huimasti. Meillä olis tarkotus sitte syyskuun eka olla jo treenaamassa, tai siis Karimilla vielä pahempi nakki: vetämässä treenejä. Saapa nähä mitä siitä tulee paluulennon jälkeen! Mutta onneksi sitä ei tarvi vielä miettiä, kun reissuun on aikaa 14 päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh jännä nähdä että selviätkö taas ilman jetlagia, se ois kyllä hienoa. Tämä nimittäin ei oo yhtään kivaa :)

      Poista
  5. Tsemppiä Ulla jetlagista toipumiseen! Jenkeistä paluu on aina tuskallista, saati sitten kuukauden jälkeen. Kiitos ihanasta matkareportaasista :) Ihanaa on ollut lueskella päivittäisiä kokemuksianne. Olen luottavainen, että palaat vielä näihin tunnelmiin ja reissun fiiliksiin moneenkin otteeseen. -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw, Milla. <3 Määpä taidan nyt lähteä heti tutkimaan teidän blogia, että missäs te meette.

      Ja kyllä taitaa vielä olla reissupostauksia täällä(kin) suunnalla tulossa :)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ulla, mielettömiä kuvia taas kerran! Frisco on ollut mun lusikkalistalla jostain ala-asteelta saakka, eli ehkä mä sinne vihdoin jo kohta lähtisin.. Siihen saakka voin fiilistellä mm. näitä kuvia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!