Arkisia kuulumisia vähiten arkisista ympyröistä - Los Angeles!

Tämä on niitä päiviä, jolloin ei oikein tiedä mitä postaisi. Päivä alkoi Las Vegasin hullunmyllystä ja nyt istutaan jo iltaa Venice beachillä maailman hassuimman pikkutalon parvekkeella. Helikopteri etsii pimeässä yössä lähistöllä jotain kirkkaan valoetsimen avulla ja minä revin samaan aikaan irti muutama päivä sitten laitettuja geelikynsiäni. Näyttää siltä, että kynsihoitaja oli varsinainen puoskari ja hömpötys koitui varsinaiseksi riesaksi meikäläiselle. Eilen kynsien tyvet alkoivat repsottaa siten, että hiukset tarttuivat niihin ärsyttävästi kiinni aina tukkaa haroessa. Mur. Mutta se siitä, ehkä tärkeämpääkin kerrottavaa on :)

Matka taittui nopeaa tänne LA:han ja laukut purettuamme siirryimme suoraan rannalle. Hypättiin Tyynen valtameren aaltoihin ja oli nii-iinn mukavaa uida isoissa aalloissa mielettömän hienolla rannalla. Ensimmäistä kertaa reissullamme aurinko paistoi rannalla ollessamme!
Pulahduksen jälkeen lähdimme ruokakauppaan. Täällä talossa, joka muuten näyttää aivan täysin samalta kuin kuvissa, (jotka postasin tänne aiemmin) oli grilli ja keksittiin, että pidämme omat grillibileet. Ostettiin nälissämme ruokakauppa tyhjäksi ja kannettiin portaita noin 15 kassia ruokaa sisälle. Sitten Paksu huomasi, että grilli on kadonnut!

Ei auttanut kuin ottaa puhelu vuokraemännällemme Laurenille. Kävi ilmi, että hän oli kerennyt käydä hakemassa grillin omaan käyttöönsä naapuriin sillä aikaa kun olimme kaupassa. Kuulemma kukaan muu hänen aikaisemmista vuokralaisistaan ei ollut grilliä tarvinnut, joten hän oli ajatellut että vehkeen voi napata. No saimme sen kuitenkin takaisin ja Paksu paistoi meille pihvit ja makkarat. Maisseista ei tullut mitään, sillä kaupassa myytyjä kasviksia ei ollut valmiiksi esikeitetty ja opittiin sitten kantapään kautta, että sellainen juttu pitäisi tehdä ennen grillausta...

Venice vaikuttaa ensivaikutelman perusteella kiinnostavalta alueelta. Talomme on niin hippi kuin olla ja voi. Ulkoa seinät ovat värikkäät ja sisälle tullaan toiseen kerrokseen oransseja portaita pitkin ohi ulkona olevien taulujen, peilin ja ikkunalaudoilla keikkuvien kukkamaljakoiden. Alakerrassa on pikkukauppa. Saimme aikaan kotoisan sekasotkun heti alkuunsa hah. Sisällä haisee vähän kummalta paikoitellen, mutta siihen onneksi tottuu. 
Seikkailu Amerikassa maistuu edelleen makealta ja tänään ollut jotenkin erityisen kiva päivä. Ollaan naurettu todella paljon ja kutkuttaa oikein, mitkä mahdollisuudet tutkia enkelten kaupunkia meillä onkaan edessä! Rantakadulta voi vuokrata tandem-pyöriä ja rantaa on jotain montakymmentä kilometriä. En kestä miten mahtavaa! Nyt nukkumaan, jotta huomiselle jää mahdollisimman paljon energiaa.

8 kommenttia

 1. IIH niin ihanaa! Nauttikaa, nauttikaa... :)

  VastaaPoista
 2. IHANAA ihanaa ja ihanaa! Viiden päivän nettipimennys ja nyt vasta pääsin lukemaan kaikki postauksesi :) Voi miten kivalta teidän reissu vaikuttaa! Ja olette nyt Venicellä, aurinkoa ja pääsette cruisailee pyörillä beachillä jajajaja. Tuleepa hurja ikävä sinne takaisin näitä kuvia katsellessa... johan tässä on kaksi viikkoa oltu jo Suomessa ;D Huippua loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna cruisaileen!!! Odotan sitä niin paljon!

   Poista
 3. Mukava kuulla, että elämä hymyilee! Kuulostaa ihanalta teidän reissuarki :) -Milla

  VastaaPoista
 4. Me mietittiin, josko lähdettäis sinne mantereelle ens kesänä, kun ollaan toivuttu Amerikka-ajoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uudelleen hevosen selkään ;D Kannatetaan!

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!