Kummitushotellissa

Terkkuja San Franciscosta! Ollaan täällä parhaillamme ihan puulla päähän lyötyjä hotellimme kanssa. Varattiin kaikista viimeisenä majapaikka täältä ja tuntui, ettei mitään oikeen ole enää saatavilla kohtuulliseen hintaan kaupungista. Sitten löytyi hotelli Majestic, joka nyt paljastui San Franciscon vanhimmaksi hotelliksi aina vuodelta 1902! Ja toinen ennätys mitä paikka kuulemma pitää itsellään, on se, että tämä on San Franciscon eniten kummitteleva hotelli! Heheh melkoiset kummitushotellin puitteet kyllä löytyy!
Meidän perushuoneesta löytyy pylvässänky, pari eleganttia nojatuolia ja amme, jolla on jalat! Mutta mitä vielä, ystävämme saivat sviitin! Kämpässä on iso olohuone, takka, erkkeri-ikkunat, iso makuualkovi sekä yleellinen kylppäri. Ja tämä oli ainut mitä oli halvalla saatavilla, vähän ihmetyttää!  Hotellin huonekirja kertoi, että Nicholas Cage kuuluu tähtivieraisiin, joita hotelli on saanut palvella. Ja nyt sitten me! Palvelu on kyllä ollut todella ynseää. Ehkä emme kuulu mieluisaan genreen tässä elegantissa rakennuksessa, joka on muinoin toiminut hienoston yksityisasuntona. 1900-luvun alun pahassa maanjäristyksessä tuhoutui lähes kaikki muut rakennukset isolta alueelta, mutta tämä jäi tänne pystyyn. Tällaisessa kummajaispaikassa olemme alkamassa nyt nukkumaan!

Oli muuten aivan fantastinen se highway 1 Losista tänne, huhuh! Kuvia on ihan liikaa nyt tänne valkattavaksi. Taidanpa lähteä kokeilemaan, että miltä tuntuu kylpeä museossa, siltä ainakin tuntuu, kun tuonne kylppäriin katsoo...

2 kommenttia

  1. Just kävin täällä ihettelemässä että kuuluuko siitä Ullasta taas pian... ja sitten päivitin sivun ja ilmestykin tämä! Olin ihan että mitä ihmettä, oonko missannu jonkun postauksen... mut vastahan tämä tänne ilmestyi, hehe. Aamulla ei aina leikkaa. Onpa hauska haamuhotelli! Hyvää loppureissua!

    VastaaPoista
  2. Ihana uskollinen Kea <3 Aina tulee hyvä mieli ku on kommentti odottamassa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!