Uutta ja vanhaa Las Vegasia

Jälleen on menossa auringon sanelema siesta viileässä hotellihuoneessa. 45 asteen lämpö ja pilvettömältä taivaalta porottava mollukka sallivat vain lyhyen ulkona käynnin ja fyysisen rasituksen.  Sitten on yksinkertaisesti pakko levähtää! Käytiin aamulla ottamassa pakollinen turistikuva Las Vegas -kyltillä ja jatkoimme matkaa vanhaan kaupunkiin, josta kaikki on aikoinaan saanut alkunsa.Lähtöpisteemme on Stripin eteläpääty, sillä tukikohtamme Luxor sijaitsee siellä. Alla olevassa kuvassa näkyy maisema hotellihuoneemme ikkunasta. Ennen lähtöä kävimme pulahtamassa pikaisesti altaalla, mutta vilvoitus ei kauaa iholla kestänyt.Matkalla downtowniin näimme autosta paljon hääkappeleita ja yhden mellevästi hymyilevän parin, joka astui ulos kappelista ilmeisesti juuri vihittynä.Stripin jälkeen maisema ränsistyy nopeasti ja glamour himmenee hetkeksi...... ennen kuin jälleen kimaltaa! Vanha Las Vegasin pääkatu on Fremont street nimeltään. Katetulla kävelykadulla on edelleen paljon kasinoita ja hotelleja ja vanhan ajan tunnelma tuntuu atmosfäärissä.


Nyt frendimme ovat lähdössä katsomaan Copperfieldin show'ta ja me puolestaan suuntaamme takaisin altaalle. Meille mitään must see -esitystä ei ole juuri nyt täällä meneillään, joten säästämme rahat Los Angelesiin ja sen houkutuksiin. Huomenna on aika jättää tämä pätsi ja suunnata jälleen vilpoisemmille vesille Venice beachille LA:han. Sitä ennen otamme vielä kaiken irti tästä kaupungista ja illalla on tarkoitus lähteä katsomaan niitä Bellagion vesiputouksia. Vegas kuittaa nyt ja palaa asiaan joko täältä tai naapuriosavaltiosta.

8 kommenttia

 1. Oi vitsi, mää ootan tosi paljon to Fremont Streetin näkemistä! Siellä näyttää kaikki menevän ihanasti, mahtavaa että käyt tsekkaamassa että kaikki on niinko pitää että me voidaan tulla vaan rennosti! :D

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta tuo vanhempi Vegasin meininki! Ja hyvää matkaa sinne Enkelten Kaupunkiin... :)

  Vinkkinä vielä, et Venice on mulle aina vaan pakollinen paha, eli jos teitä alkaa ärsyttää kaikki ne hipit ja se turisteeraaminen ni kandee ehdottomasti suunnata päiväks vehreemmille apajille. Niitähän Losista löytyy kunhan vaan osaa hakea!

  Ihanaa reissua, ai että mä kateellisena luen näitä aina aamuisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tänään ei nähty mitään ärsyttävää turistimeininkiä. Ehkä ollaan jossain sopivassa kohdassa tai sitten ei vaan sattunut tai jotain. Mutta joo täällä riittää kyllä mistä valita ja sun vinkit luetaan aamulla porukalla läpi :)

   Poista
 3. Ohhhh mä tykkään tuosta vanhasta Vegasista ainaki kuvien perusteella enemmän ku uudesta kimmellyksestä! Minen tiiä ketään muuta kuka siellä puolella ois käyny ku kaikki sanoo että Stripin jälkeen on niin rässähtänyttä ettei sinne halua mennä. Ihana ku te menitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä kannatti käydä, mut koko Vegas ei niin sykähdytä mua kuin esim. nyt tämä LA. Odotukset päästä pyöräileen rantakadulle hakkaa kaikki Vegasin kimallukset vaikka tokihan nekin on kiva nähdä :) Ihana, kun oot hengessä mukana!

   Poista
 4. Hienoja kuveja, Ulla!!

  Fremont Streetin katetulla kävelykadulla on mahtava tunnelma iltaisin, kun hotellien valot sytytetään. Siellä pidetään mm. konsertteja ja kävelykadun "kattoon" heijastetaan tasatunnein musiikkiesityksiä. Oma Las Vegas-mielikuvani parani melkoisesti juuri Fremont Streetin takia, I love it!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 <3 <3

   Ois kyllä ollut kiva nähdä Fremont st illalla tuon kuvauksen perusteella! Hitsi, kun kaikkea ei millään ikinä ehi.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!