Turret Hollywoodissa

Tänään käytiin urakoimassa kaikki Losin tärkeimmät nähtävyydet, jotka eivät ole ihan pyöräilyetäisyydellä täältä meidän majapaikasta. Huomenna otetaan cruiserit alle ja katsastetaan nämä lähihuudit eli ainakin Venicen ja Santa Monica. Odotan sitä kovasti! Toivottavasti tämä tyhmä pilvinen sää voisi huomenna väistyä, että tulisi nättejä kuvia :) Onneksi lämmintä on riittänyt, vaikkei mollukka olekaan tänään ollut kovin paljon esillä.

Aloitettiin päivä ökyrikkaiden ostoskadulta Rodeo driveltä, jossa nähtiin kiinnostavia tilanteita, kun esimerkiksi autonkuljettaja kantoi Rolce Roycen takakonttiin huippukalliiden merkkien ostoskasseja ja kontti näytti pullistelevan niitä jo entuudestaan. Yritettiin tsiikailla, että kuka siellä mahtaa shoppailla, mutta asia ei selvinnyt. Huippuhienoja autoja virtasi pitkin katuja ja liikkeet olivat niin fancyjä, ettei pahemmin sisälle viitsitty mennä. Fiilistelin Pretty woman -leffaa kadulla ja taitaa olla pakko katsoa se taas, kun kotiin palataan.

Seuraavaksi ajoimme Beverly Hills -kyltin ohi ihanaa Sunset bulevardia pitkin Walk of Famelle, joka olikin sitten varsinainen pettymys. Kävi ilmi, että kun on jo kerran nähnyt tähdet maassa, ei turistirysäkatu enää pysty oikein hurmaamaan. Luulenpa, ettei tartte enää ikinä paikassa käydä, mikäli tänne kaupunkiin vielä palaan. Hollywood-kyltin tiirailu sen sijaan teki edelleen vaikutuksen. On se vaan jotenkin niin hieno!
Lopuksi ajoimme Melrose avenuelle, joka oli ihana! Kadulta löytyy erikoisia vaateliikkeitä, jollaisia ei ole muualla. Shoppailimme parissa putiikissa pitkään saaden aivan erinomaista palvelua. Monet liikkeet olivat tässä vaiheessa jo kiinni ja historia toisti itseään. Viimes Melrosessa ollessamme kävi tismalleen sama kaava! Olimme illan viimeiset asiakkaat ja kolusimme muutaman vielä avoimena olleen liikkeen huolella tehden löytöjä.

6 kommenttia

 1. Mä oon ihan samaa mieltä noista tähdistä ja Hollywood-kyltistä! :)

  Kiva nähdä tuttuja paikkoja...

  VastaaPoista
 2. Mitä vielä, tuon nätempiä kuvia ei vois enää saada, joten pieni pilvisyys ei haittaa lainkaan. Hollywood-kyltti on todella vaikuttavan näköinen myös kuvassa, aivankuin teksti roikkuisi maiseman edessä kiinnittymättä mihinkään.
  Heinin poseerausta on vartioimassa taustalla näkyvät julkkis-turvamiehet, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kuvat kelpaa pilvistä huolimatta, sillä niitä näyttää täällä nyt vaan piisaavan :) Ja joo tosi kovat turvamiehet kyllä löytyy hih :D

   Poista
 3. Haha, toi mustakeltainen auto oli tuolla 2 vuotta sitten kun me oltiin Los Angelesissa :D Ilmeisesti sen vakiparkki ;D Ei muuten tee hyvää mun matkanodotukselle nää sun postauksen, EN JAKSA ENÄÄ ODOTTA!!!! T. 2.9. lento HKI-NYC ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta! :D Melkoinen normiparkki sillä kyllä hahah. Oii onpas kiva jos syyskuussa tulee Nyc-postauksia!!! Voin tunnistaa olotilan, tuskaa odottaa kun jotain niin kivaa niin lähellä! Tsemppiä :)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!