Juhannus Escondidossa

On kummallista olla toisella puolella maailmaa ja huomata, että täällä palloilee ihmisiä omasta synnyinkaupungista! Olen jutellut tänään kolmen raahelaislähtöisen kanssa ja majoitumme parhaillamme vieläpä yhden näistä kotona.

Ennen tänne San Diegon kupeeseen siirtymistä, vietimme laiskan aamuhetken hotellissamme Costa mesassa lehteä sängyssä lueskellen ja uima-altaalla pulikoiden. Hetki oli täydellisen rentouttava ja voi sanoa, että minkäänlaisesta stressistä ei ole tietoakaan.


Iltapäivällä saavuimme Escondidon kaupunkiin ja löysimme aivan ihastuttavan talon paikalliselta "Wisteria Lanelta". Istuimme iltaa viehättävällä takapihalla mandariinipuun alla sirkkojen sirittäessä pihan perällä sijaitsevassa puistikossa. Vieraanvarainen isäntäväki grillasi meille ja vietimme minijuhannusta perinteisten keskikesän herkkujen äärellä. 

Ehdimme myös käydä katsastamassa lähistöllä sijaitsevan ostoskeskuksen, jonka Forever 24:ltä tarttui mukaan pari mekkoa. Pitäisiköhän jossain vaiheessa tehdä ostospostausta tähän mennessä tehdyistä löydöistä? Kiinnostaako se ketään? :) 

Huomenna on tarkoitus lähteä tutkailemaan San Diegoa ja käydä manikyyrissä Kaliforniassa kun ollaan.  Nyt kauneusunille, että taas jaksaa. Heippahei mussukat!

2 kommenttia

  1. Kiinnostaa ostospostaus! Kuulostaapa hyvältä toi teidän stressitön lomailu. :)

    VastaaPoista
  2. Jooh määpäs pidän mielessä tän aiheen ja koitan jossakin vaiheessa ehtiä ja inspiroitua ottaan kuvia. Tänään oli niin ruma päivä, ettei moinen touhu olisi innostanut yhtään :) Ja pilvistä, mistä lähtien Kaliforniassa on pilvistä! Pöh.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!