Love. Venice. *sydän*

Kummallista, miten lyhyitä nämä vuorokaudet täällä Amerikassa ovat! Koska kello on aivan hirveän paljon, niin tämä postaus jääkööt kuvapainotteiseksi. Ei voi muuta sanoa kuin, että rakastan rakastan tätä meidän asuinaluetta ja pyörämatkan päässä olevia ihanuuksia. Tänään näin vihdoin Valentine's day -leffasta tutut kanaalit ja pääsin pyöräilemään pitkää ihanaa rantatietä. Huomenna on niin sama agenda, en saa tästä kyllikseni! Täällä keikutaan taas onnenkukkuloilla. Näihin kuviin ja tunnelmiin - Hyvää yötä!

5 kommenttia

 1. Ihanaa että ootte löytäny kotiin Veniceen! Nuo kanaalit on kyllä niin kivoja... ja pyöräily on tuolla Strandilla ihan must!

  Ja jee skeittikuva! Mä niin odotan et pääsen tuolle parkille rullaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo skeittikuva oli kyllä sulle omistettu! Vähän jäin koukkuun skeittaajien kattelemiseen tuolla parkilla. Ihan mahtava paikka!!!

   Poista
 2. Itku ja ikävä tuli. Pari viikkoa sitten tuolla samalla beachillä, samanvärisellä pyörällä cruisailin itsekin ja tunsin ihanan auringonpaisteen ja tuulen vireen hiuksissani...Korkeilla onnenkukkuloilla mentiin silloinkin. Tunnistan niin sun onnentunteet :) Ps. jos mahdollista, ei kannata tulla takas enää. Täällä on vähän boring...tai ainakin vie tooooosi kauan toipua onnenlomasta... thsihhhh :)))

  t. Sanna http://siveltimella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sanna olen ajatellut tänään paljon tätä kommenttia, koska olen läpikäynyt tuon fiilikset monesti. Nyt en sitä haluisi tosin :) Onneksi meillä on vertaistukea tiedossa <3 Mää haluan tulla laitattaan kynnet sulle, jos teet niitä? Joka tapauksessa nähdään taas!

   Poista
 3. Mä ajattelin vuokrata tuollaisen pyörän tänään. :) Venice Beachila siis meilläkin kämppä, ja yllättänyt todella positiivisesti tämä paikka!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!