Jokainen päivä on juhlaa

...mutta pyykkiäkin on pestävä. Kuivausrummutuksen valmistumista odotellessa on pakko purkaa vähän kameraa.

Laitoin aiemmin tänne blogiin hyppykuvan (yrityksen) ja nyt sain luokkakaveri Jasperilta vähän onnistuneemman otoksen, niin aloitetaan tällä. Kuvassa on meidänluokkalaisia China townin retkeltä.

Mutta sen pidemmittä puheitta kuvia parilta viime päivältä sekalaisessa järjestyksessä. Ollaan kävelty kaupunkia ympäriinsä ja se on ollut ihan juhlaa minulle.

Tärkeä vierailukohde meille Frendit-faneille oli tv-sarjan päähenkilöiden kotitalo, joka sijaitsee Greenwich villagessa. Seutu on kaunista ja muutenkin tutkimisen arvoista. Kuvattiin täällä hieno videokin, mutta se ei valitettavasti suostunut latautumaan jostain syystä. Noh, viimestään kotona voin sitten esitellä tutuille.

Ilmat ovat olleet kylmemmät selvästi kuin mitä vaaleanpunaisissa haaveissani kotona pakatessa ajattelin. Mukana ei olekaan oikein sopivia vaatteita hirveästi. Nahkatakilla tulee kuuma, mutta ohuella paidalla ei tarkene. Vaatevarastoni on superheikko siis, mutta kotoa saatu pinkki pusero toi vähän valoa tilanteeseen. Olen kuitenkin päättänyt ensi viikolla alkaa korjaamaan tilannetta hankkimalla jotain uusia kelpoja käyttövaatteita ja etsimällä kampaamon! Hupparista ja juurikasvusta on päästävä eroon! Kaikki huutaa KEVÄT! NEW YORK! KAUPPOIHIN!

Make tykkäsi enemmän tästä yllä olevasta lookista kuin alla olevasta... pöh! ;) Uhkasin alkaa käyttää turbiinia, koska juurikasvu on niin karsea... Se ei kuitenkaan saanut kannatusta.

Se eilisestä. Tänään satoi vähän vettä, mutta onneksi ei niin paljon, että se olisi menoa haitannut. Ja ainahan voi poseerata sateenvarjon kanssa, jos ei muuta iloa kelistä ole...

Mallillani meinasi mennä hermot poseeraamiseen, niin piti vaihtaa välillä... :D

Muutkin olivat varjojen kanssa liikkeellä... Näin Bloomingdalesilla Sohossa.

Käytiin myös kahvilla ranskalaisessa bistrossa...

Leffassa katsomassa Vettä Elefanteille
... Ja Brunan läksiäisissä Rooftop Gardenissa.

Ja näin päätän tämän "tekstittömän" postauksen tähän :D En näköjään malttanut olla kommentoimatta "paria juttua"... Nyt nukkumaan. Huomenna on odotettu pääsiäissunnuntai!

5 kommenttia

  1. Oh, taas yhtä ihana blogipostaus! Mä luen nää joka päivä, mutta usein vetää aivan kertakaikkiaan sanattomaksi. Nytkään en oikeen osaa muuta sanoa ku että en malta oottaa että pääsen sinne itekki - ihan huikeelta näyttää!

    VastaaPoista
  2. Aaaw, kiitos mussu! <3 Aivan huippua, että te ootte tulossa sitten!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvejaaaaa ja ihania toteemeja, ei ihme et tulee NY ja Ulletin mun uniiiin<3

    VastaaPoista
  4. Ulle, tuo turbiini oli ihana, toivottavasti ostit sen (Makesta huolimatta :D) <3

    Ja mulla tulee ihan kylmät väreet ku katon noita Rooftop Gardenin kuvia, sinne-sinne-sinne!! :)

    VastaaPoista
  5. Henutin: Määkipä koitan ens yönä nähdä samanlaista unta =)

    Nirppa: En tainnut ostaa turbiinia vielä, mutta se Union Squaren lähellä oleva Urban Outfitter missä tuo oli, oli kyllä niin ihku kauppa, että voisin melkeen suositella sitä teillekin... <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!