Supercalifragilisticexpialidocious

Supercalifragilisticexpialidocious! Tulin juuri Maija Poppanen -musikaalista. Olen hieman sanattomana vielä siitä, että pääsin katsomaan maailman parhaiden tanssijoiden, laulajien ja lavastajien työnjälkeä musikaalien kehtoon Broadwaylle! Mää RAKASTAN musikaaleja!


Show'n lavastus ja erikoistehosteet olivat illan parasta antia. Rakennuksia, ihmisiä ja tavaroita ilmestyi tyhjästä ja tarviiko kysyä, että tykkäsinkö, kun esityksen päätteeksi Maija Poppanen lensi - LENSI - pois lavalta yleisön päiden yläpuolelle?

Amerikassa kaikki on mahdollista. Ja sen kokemiseen tarttee unta, joten nyt painun nukkumaan. Oonko maininnut vielä, että rakastan tätä paikkaa? (Oh, mulla ei ole kohta yhtään lukijaa, eikä ystävää...).

Joo tämä on nyt vähän tällainen sisällötön postaus. Ehkpä huomenna tai joku toinen päivä tässä kirjoittelen taas vähän syvällisempiä juttuja realiteeteista, jotka ei oo pelkästään "niin ihania" niinku moni asia on ollut, mistä oon kirjoittanut. Pikkuhiljaa alkaa tulla vastaan myös arjen rasittavampiakin puolia, mutta tosiaan, ei mennä niihin nyt kun on näin hyvä fiilis!

Ps. Löysin tänään kadulta 20 dollaria. Eli sitä näköjään saa mitä tilaa! Olenhan huudellut kaikkialla, että rahaa voi laittaa tulemaan! :D Tämähän oli myös Maija Poppasen sanoma "Anthing can happen if you let it "...

3 kommenttia

  1. Juu, I will stand by you, don't worry!<3 Mutta kyllä mä silti kieli pitkällä jään oottaan niitä arkitarinoita:D No hei, katos eihän meillä varmaan juuri kellään oo kokemuksia Nykin ARJESTA, onko siellä muka sellasta??

    VastaaPoista
  2. Hyvä, nyt tämä on kirjallisena! =) Ja Mirkan kans meillä on myös varmuusdiili, kun sekin on niin siirappinen, että jos kukaan ei jaksa katella sitä niin mää oon luvannu jaksaa, jos se jaksaa mun New York -siirappeja :)

    VastaaPoista
  3. It's a deal, mussu <3 Ja oikeesti, sun blogi on sellanen piristysruiske kaikkien arkeen että kirjota vaan huoletta siitä mikä päällimmäisenä on mielessä, oli se sitten aivan i-ha-na New York tai arki tai mikä tahansa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!