(Ällö)söpöilyä Times Squarella

Raskas työ vaatii raskasta söpöilyä. Aasialaisessa seurassa söpöistä ja ihkuista asioista tykkääminen on vähän niinku in. Ja eipä minulla mitään sitä vastaan ole! :)


Olen kävellyt tänään sata kertaa Times Squarea edes takaisin, koska olen koittanut säästää rahaa ja välttää metroilua. Täällä on nyt aika kylmä ja mun bootsit on edelleen rikki (en ole nähnyt yhtään suutaria). Ja koska mun vaatevarastoon ei kuulu juurikaan muuta kuin mekkoja ja hameita, on kenkäongelma ollut kriittinen! Tein tänään rankan päätöksen ja vaihdoin äänestämään ja vapaaehtoisille tunneille menon kenkien hankintaan... Äänestyspaikalle ei pääse metrolla ja eilisen kävelyretken perusteella tiesin, ettei minulla ole aikaa sekä äänestää että ostaa kenkiä. Shoppailu meni edelle, koska olisin joutunut ajamaan taksilla äänestämään ja rahaa olisi mennyt turhaan. Olen valikoiduissa asioissa kääntynyt erittäin pihiksi! Huomasin illalla Facebookista, että konsulaatin sivujen mukaan, huomannakin voi vielä äänestää, joten täytyy vielä harkita asiaa.

Mutta niin, menin opettajan suosittelemaan kauppaan ja ostaa päräytin itselle ne Uggit vihdoin! Ja ne on ihanat! Olen kävellyt niillä koko päivän ja ne ovat niin hyvän tuntuiset ja hyvät kävellä, että olen ihan onnessani.

Meillä oli tänään toisen ryhmän opettaja sijaisena ja vitsit se oli niin paljon huonompi kuin meidän oma, että olet todella todella onnellinen, etten mennyt vaihtamaan aamuryhmään! Koulun jälkeen lähdettiin luokkakaverien kanssa syömään ja kaikki muut paitsi minä halusivat Mc Donaldsille! Amerikassa MINÄ olen näköjään se terveysintoilija. Taivuin enemmistön päätökseen. Olin ihan järkyttynyt, että monet täällä opiskelevat syövät vähintään 2-3 kertaa VIIKOSSA mäkkärillä! Jestas! Olen joku aika sitten päättänyt, etten syö enää ikinä Mäkkärillä - enkä varsinkaan kolmesti viikossa!

Ja nyt aletaan pääsemään siihen söpöilyyn. Vietin tänään Angelan ja Brunan kanssa illan. He eivät olleet eilisessä porukassa, joten taas oli paljon tutustumista. He ovat kuitenkin minun luokalla toisin kuin eilinen jengi, joten heitä tunsin vähän paremmin. Angela sanoi tänään, että hän vieläkin ihmettelee, ettei muissa maissa hakata opiskelijoita huonoista arvosanoista! Hänelle se oli tullut suurena yllätyksenä, kun taas meikäläiset eivät voineet uskoa todeksi, että jossakin oikeasti vielä hakataan pesäpallomailalla, jos kokeesta ei tule kymppejä! Eräs meidän luokalla oleva vanhempi nainen oli niin raivoissaan kuullessaan tuosta hakkaamisesta, että hän karjui isoon ääneen, että "jos joku hakkaisi minun lastani niin minä TAPPAISIN sen".

Ostin vähän kristillistä hiphoppia/räppiä tyypiltä, joka väitti myyneensä 200 000 levyä. Musiikki kuulosti hyvältä ja pidin mielessä tulevaa roadtrippeilyä, jonne tarvitaan autoradioon vähän musakkia. Yo man!

Hankin tänään amerikkalaisen kännykän ja nyt on helpompi kommunikoida uusien kaiffareiden kanssa. Meillä on tarkoitus mennä Harlemiin sunnuntaina Beyoncen ja sen äidin vaatekauppaan kiertelemään. Tietysti kirkon jälkeen. En ehdottomasti halua missata niitä bileitä sunnuntaina :) Tarkoitus on myös mennä käymään Columbia Universityssä, joka on yksi Ivy league -eliittiyliopistoista ja sijaitsee myös Harlemissa.

Sellaista tänne tänään. Kavereiden saaminen on tositosi kivaa, mutta haluan pitää kiinni myös tästä omasta ajasta, josta olen yllättäen nauttinut niin kovasti. Tänä aamuna tuntui, että tapahtuu niin paljon, että hengästyn kohta, ellen ota välillä ihan rauhallisesti. On vaikea tajuta, että minulla on vielä kaksi kuukautta aikaa tehdä kaikkea. Jotenkin sitä on vielä sellaisessa turistimoodissa, että pitää tehdä hulluna kaikkea, että ehtii varmasti. Nyt vain sattuu olemaan täyspäiväinen opikselu kotitehtävineen + arkiaskareita hoidettavana lisäksi. Huomiselle minulla on neljä kohtaa todolla:

1. Nauti omasta ajasta ja ota rennosti
2. Opettele pesemään pyykkiä
3. Ole tuhlaamatta rahaa!
4. Ja opiskele ahkerasti. Tämänpäiväisten lusmuilujen takia luvassa on 250 sanan esseen kirjoittamien ja 30 uuden sanan opettelu. Maanantaina on sanakoe ja se on aika jännää valmistautua siihen, koska sekä sana että selostus ovat enkuksi.

New York kuittaa. Kaikki hyvin, mutta vähän ikävä teitä rakkaita siellä.

Ps. Ystäväni Dj Skasin blogissa oli tällainen video New Yorkista, joka on tosi hyvä! Siinä näkyy hyvin tämän paikan monimuotoisuus ja mun kämppä monta kertaa (mm. video päättyy kuvaan tästä paikasta). Matkakuumeesta kärsivät, älkää kattoko!

new york city. from James Ogle on Vimeo.

3 kommenttia

  1. Kiitti! =) Se on plussaa jos tätä muutkin jaksaa lukea. Pääasia on se, että saa tallennettua nämä päivät talteen, niin voi sitten elää uudestaan näitä hetkiä kotona talvipakkasessa. Mutta ei ajatella sitä nyt! :)

    VastaaPoista
  2. Ulle, mä niin tykkään susta, sun blogista ja ällösöpöilystä <3 <3 :)

    VastaaPoista
  3. Mirkka-mussu ja mää tykkään niin sinusta ja ällösöpöilystä <3 <3 <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!