Pääsiäiskorin askartelua

Mentiin tänään Angelan kanssa Kmartiin ruokaostoksille ja enää en malttanut mieltäni vaan ostin pääsiäismunakoritarpeet! Tulin kämpille ja aloin rakentamaan omaa koriani, johon valitsin vaaleanpunaista pääsiäsiruohoa, pikkuriikkisiä suklaamunia, tipusia ja Maken tulon kunniaksi urheiluhenkisiä munapalloja! Kuinka hyvä vaimo olenkaan! Mitäs tykkäätte korista?

Muuta mainitsemisen arvoista tältä päivältä on, että sain kokeesta 89,25 % oikein! Ekasta kokeesta tuli jotain 70 %, joten voitte uskoa, että olin tyytyväinen! Nyt olin myös kyllä päntännytkin paljon enemmän. Koulun jälkeen käytiin isolla jengillä syömässä Queensissa brasilialaisessa. Lihapainotteinen Brasilian Barbeque maksoi 9 dollaria ja oli toooodella herkullista. Nyt puuttuu enää Bronxissa vierailu, niin sitten olen käynyt kaikissa New Yorkin viidessä borough'ssa, joihin kaupunki jakautuu.

Mutta joo, eilisen megapostauksen takia en ajatellut tänään tämän enempää kirjoitella tänne. Ehkäpäs kipaisen hakemaan kadun toiselta puolelta Mäkkäristä McFlurry -jäätelön (joku poika söi tänään hississä sellaista ja tajusin, etten ole tainnut syödä yhtään jäätelöä vielä täällä!) ja rustailen muutaman sanan Us Embassyn blogiin.

Winston toivottaa pääsiäismunien keskeltä mukavaa uutta päivää kaikille! :)

2 kommenttia

  1. Hihhii "ja Maken tulon kunniaksi urheiluhenkisiä munapalloja! Kuinka hyvä vaimo olenkaan!"

    Erittäin hyvä <3 :)

    VastaaPoista
  2. Kerroppa Ulla Vinstonille että se amerikanjalkapallomuna on sitten niinkun minun :D Mulla on jo laukku pakattuna, passi ja visa terotettuna ja iso nippu dollareita eli eiköhän me saada yksi pääsiäinen New Yorkissa kulutettua!!1 Huomennapa sitten nähdään kultaseni!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!