Päivä kuvina #150913

Olin taas tänään pukemassa malleja, tällä kertaa 2OR+BYYAT-merkin näytöksessä. Nyt on menossa Helsinki Design Week ja eri puolilla kaupunkia tapahtuu kaikkea kivaa ja jännää. Ennen kuin mennään eiliseen Porvoon reissuun ja matkatrilogiaan, joka on tekeillä, ajattelin laittaa kuvapostausta tähän väliin. Päiväni kuvina näytti tänään kutakuinkin tältä:


Saavuin yhdeksältä Kaapelitehtaalle, jossa en ole, ihme ja kumma, koskaan aiemmin käynyt. Etsiskelin tovin L-ovea ennen kuin se löytyi valtavan kompleksi takaa meren vierestä. Nätti päivä oli taas alkamassa. 


Suunnittelija Yat oli meitä vastassa ovella ja toivotti jokaisen pukijan sydämellisen hymyn ja kättelyn kera tervetulleiksi. Aamupäivä kului tavalliseen tapaan odotellessa, vaatteita höyrytellessä ja päivän agendaan perehtyessä. 


Ennen näytöstä tehtiin pukuharjoitus SS13-vaatteilla. Bäkkärillä tunnelma tiivistyi ja lookeja hiottiin. 


Kutsuvieraiden mukava puheensorina alkoi vähitellen kuulua verhojen takaa kellon lähestyessä yhtä. 


Vielä oli hetki aikaa vähän rupatella ja napsia kuvia. 


Vanha tuttuni Mette pölähti paikalle jossain vaiheessa. Mette toimi mallinani HDS:n päättötyökuvauksissa. Oli mukava nähdä taas livenä ja vaihtaa kuulumiset. Ja ihailla hänen onnistunutta stailausta! Näytökset on kyllä ihan silmäkarkkia ja juuri sen takia on mukava tällaisia keikkoja tehdä. 


Sitten viimeiset sutaisut ja action! Tunnelma sähköistyi säpinäksi - ja pian kaikki olikin jo ohi. Vain yksi näytös - lastenleikkiä Glorian muotishow'n neljän näytösen jälkeen :)


Siitä puheen ollen: Glorian näytös -dokkari tuli tänään telkusta Neloselta ja Mirkkulihan se oli jo ehtinyt sen katsastaa ja raportoi heti, että oli nähnyt mut teeveessä. Valtavasta julkisuudesta rasittuneena laitoin ohjelman kotona pyörimään todetakseni upeat sekuntini, tai ei ehkä puhuta monikosta... Hyvä dokkari oli kyllä vakavasti puhuttuna kyseessä, joten kannattaa katsoa, jos mahdollista on.  


Ennen kotiin menoa ehdittiin Miian kanssa vielä hupatella Design Weekillä hetki.


Ja väistämättähän jotain sieltä tarttui mukaankin. Hauska leikkuulauta osuvalla (?) tekstillä... ja Moimoin puinen ankkurikaulakoru kurkistivat kassista, kun sinne ratikkapysäkillä kurkistelin. Kotiin päästyäni rojahdin väsyneenä sohvalle ja ajattelin, etten takuulla lähde koko iltana enää minnekään. Mutta. Willem Heefferin - niin mua olevat (Miiakin sanoi niin!) - kasviöljypurkkilamput jäivät kaivelemaan niin, etten saanut rauhaa. Maanittelin Maken puoliväkisillä vielä katsomaan niitä ja pian istuttiin taas ratikassa matkalla Kaapelille. Ja viimeisellä minuutilla poistuimme messuilta upeaUPEA lamppu mukanamme.   


Semmoista kivaa tänään. Nyt aivot narikkaan ja akkuja latailemaan uutta viikkoa varten. Kauankohan elämä voi jatkua näin mukavana?

10 kommenttia

 1. Hihii, mäkin näin sut Glorian Muotishow dokkarissa :) Huikeeta huikeeta meininkiä nyt meneillää sinulla, yay! Kuka sanoi että sen tartteis loppua... ;)

  VastaaPoista
 2. Voi Yat on niin ihana <3 Liikkeessä käydessäkin tulee aina niin hyvälle mielellä, että siellä voisi kuluttaa aikaa tunti tolkulla. Mieleen visiitistä ei jää pelkästään upeat luomukset vaan myös aivan uskomattoman sydämmellinen suunnittelija luomusten takana :) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää kans mennä käymään, kun oon kuullut tuota nyt vähän monelta suunnalta :)

   Poista
 3. Kreisiä! Mä katoin noita samoja lamppuja tänään siellä kieli pitkällä... Ois tehny ihan hulluna mieli ostaa tollanen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, vähän kreisiä tosiaan! :) No nyt on yhteystiedot olemassa (oon mailannut sille) niin sitten kun tarttet lamppua niin tiedetään mistä kiinni saadaan se tyyppi :)

   Poista
 4. Eiiikä! Mua vieläki harmittaa ko katoin sen ohjelman ja näin sut kyllä siellä silmänurkasta mutta en ehtiny kääntää katsetta kokonaan suhun ku kuva jo vaihtu, argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaah ihana Inka! Joo mulla oli vähän sama vika :D

   Poista
 5. Ihana lamppu, ja sopii teidän sisustukseen kuin nakutettu! Olisi ollut hauskaa päästä mukaan pukemaan, mutta eiköhän noita tule, jos on vain kuulolla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ja joo eiköhän näitä tule, kiva olis taas mennä yhdessä!

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!