Perjantai-illan mietteitä varsin merkittävän viikon jälkeen

What a week! Irtisanoutuminen, aamusali joka päivä ennen töihin lähtöä, syyskuun puolivälin helteet (tai ainakin lämpimät), uuden reissun muotoutuminen ja varaaminen – sanoisinko ei hullumpi viikko.

Näyttää siltä, että saan jatkaa Y-sukupolvelle ominaista elämää täysillä toistaiseksi. Treffailin eilen Brooklyn Cafessa ihanaa Sannaa, johon tutustuin Kirsi-ystäväni kanssa keksimämme NAMEn kautta. Ideoita sinkoili ja inspiraatio virisi, kun päästiin mussuttelemaan bageleita yhdessä Helsingin New Yorkeimmassa paikassa. Kohtaaminen vahvisti aikoinani New Yorkissa onnenkeksistä saamaani elämänfilosofiaa "anything is possible to a willing heart". Kaikki on mahdollista tahtovalle sydämelle. Viikon aikana hoksasin myös, että on tarpeen varoa mitä toivoo! Olen tehnyt seinällemme aarrekartan jo vuosia sitten, johon leikkasin silloin minua puhuttelevia kuvia ja tekstejä lehdistä. Aarrekartan on tarkoitus muistuttaa säännöllisesti omsita haaveista ja toiveista. Tänä syksynä hain vakipaikkaa, mutta prosessissa työ muuttuikin määräaikaiseksi. Eipä ihme, sillä aarrekartassani luki että kenekään ei pitäisi allekirjoittaa vakituista työsopimusta! :DNäillä mennään siis toistaiseksi. Maailma on auki ja tulevaisuuden suunnitelmia viriää. Anything is possible to a willing heart. 

Hyvää viikonloppua mussukat!

4 kommenttia

 1. Kolahtava teksti on sinun aarrekartassasi. Taas toisaalta, eipä taida olla enää sellaista työpaikkaa, jossa ei olisi jatkuvasti muutoksia. Jatkuvat muutokset pitävät vireänä myös vakkaripaikan työntekijän. Muutokset sopivasti pöllyyttelevät, ei pääse pöly laskeutumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuota on hyvä miettiä aina välillä. Ja ihan totta joka sana mitä kirjoitit. Eihän se tosi asiassa ole sopimuksesta vaan itsestä kiinni miten asennoituu :)

   Poista
 2. Ihan huippua että keksitte Kirsin kanssa NAMEn, yay! :) En tiedä oltaisko muuten tavattukaan...tai toisaalta ehkä oltais, jotenkin jossain... Aivan paras toi aarrekartan isoin teksti! hahaha :DDD Huikea viikko sinulla, jatka samaa rataa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää on kans aika mielissään, että ollaan keksitty se =) Juurikin sen takia, että on saanut tutustua tyyppeihin kuten sinä! <3 Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne, cu soon!

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!