Michael Kors Medium Jet Set Striped Travel Tote

Kirjoitin aiemmin vesille viekottelevista veskavekkuleista. Mutta mitä-mitä silmäni näkivätkään tänään Stockmannin laukkuhyllyllä! Michael Kors teki sen taas - nimittäin täydellisen laukun. Vai mitä mieltä olette, sopisiko mikään paremmin kesäiselle promenadille kuin nämä ihanan elegantit raitalaukut?

Reissusäästökuurilaisen täytyy jättää kaikesta huolimatta laukut tässä vaiheessa vain ihailuasteelle, mutta jos sinulla on raitalaukku harkinnassa, niin tässä Stilettikorkokanta-blogin ykkössuosikki!



Time on hiljattain julkistanut jokavuotisen 100 vaikutusvaltaisimman henkilön listauksensa. Viime vuonna maailman vaikutusvaltaisimmaksi muotisuunnittelijaksi valittiin Alexander McQueenin Sarah Burton ja tänä vuonna kunnian sai ansaitusti Michael Kors. Molemmat merkit kuuluvat suosikkeihini, mutta kyllä Michael Kors on jo vuosien ajan tehnyt niin ansiokasta työtä suunnittelijana, että titteli meni mielestäni juuri oikealle henkilölle. Täytyy koittaa säästää entistä ankarammin, jotta matkabudjettiin voisi lisätä yhden laukun verran katetta. Amerikasta saattaa nimittäin löytyä yksi jos toinenkin ihanuus, joka voisi toimia mainiona matkamuistona tulevalta reissulta...

4 kommenttia

  1. Uuuuh! MK:n laukut, niinkuin tämäkin, on ihania! :) ...mahdollisesti Amerikan tuliaisina sitten? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Couldn't agree more! =) Ihana löytää sielunsiskoja hih :)

      Poista
  2. Ihana Blogi!

    www.kohoneno.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!