Blogi-infoa

Hellurei, iltaan vielä pieni info-asia! Parantelin tänään blogini seuraamismahdollisuuksia tekemällä Stilettikorkokanta-blogi-nimisen sivun Facebookiin. Tämä helpoittaa blogin seuraamista niiden osalta, jotka eivät roiku Bloglovinissa vielä. Facebookissa voi myös kommentoida ilman gmail-tunnareita, kun siitä on tullut kyselyä.

Sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/stilettikorkokanta


Tervetuloa Stilettikorkokanta-yhteisöön! :) Ehkäpä seuraavaksi olisi vuorossa sitten Pinterestin ja Instagrammin käyttöönotto SKK:n osaltakin. Mutta mennään askel kerrallaan sen mukaan miten intoa riittää.

Meillä on muuten tällä viikolla tulossa tosi mielenkiintoinen kurssipäivä Helsinki Design Schoolissa, kun Pupulandia-blogin Jenni tulee opettamaan bloggaamista koko päiväksi. Melkoisen mahtavaa!! :) Koululla on nyt uudet nettisivut, joista löytyy pari meikkiksen ottamaa kuvaa. Kannattaa käydä tutustumassa mahtavaan kurssi- ja tutkintovalikoimaan, jos kiinnostaa teema yhtään. Luvassa on mm. kokonainen muotiblogi-kurssi, joka olisi varmasti kyllä supermielenkiintoinen.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!