Follow your heart and intuition

Leikin huvikseni Photoshopilla oppiakseni lisää ja löysin vahingossa efektin, jolla syntyi mielessäni vaikutelma, että kuvissa kylvettään valossa. Progress! Se sopiikin tällaisiin päiviin jolloin aurinko ei ole pahemmin paistanut.

Viime aikaisissa vaateshoppailuissa on pyörinyt mielessä kuuma kesä ja kuivan pölyiset kadut. Testailin pikaisesti yhtenä aamuna liiviä ja mekkoa. Ei tuo asu oikein tuohon talviseen ympäristöön istunut, mutta tuntui hyvältä siirtää ajatuksia jo kesään edes hetkeksi. Muuten olen taas saanut katkaistua ostosviettini ja vetäytynyt matkasäästökuurille. Nyt kokeilen keksiä olemassa olevista vaatteista mahdollisimman kivoja yhdistelmiä.Toinen juttu on, että Steve Jobsilla oli asiaa. Tämä muistutus on hyvä saada säännöllisesti. Huomenna on perjantai, joten voisinpa melkein jo toivotella ensimmäisen kerran teille nyt HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! :)

4 kommenttia

 1. Kivoja kuvia. :) Oon kans aina halunnu oppia käyttämään photoshopia mut hermot ei riitä niihin kaikkiin nippelinappuloihin. :D Joten vielä ainakin toistaseks paintilla mennään! Hei ja kiva tuo pitsipaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kertu! Joo tiedän tunteen ton photarin kans, pitkää pinnaa vaadittais kyllä :) Mut vähän kerrallaan silloin ku inspistä on :) Ja kiitti, se pitsihommeli on itse asiassa mekko.

   Poista
 2. Voih, osu ja uppos... Steve Jobs se osaa pukea ajatukset sanoiksi ja teoiksi. Saat sitten opettaa mullekin noita photari kikkailuja ;).

  VastaaPoista
 3. No sanopas muuta! Ja joo mielelläni jaan kaikki tiedonmuruset mitä olen onnistunut saamaan selville tuosta moniulotteisesta ohjelmasta :) Cu soon!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!