Iltamoikkaus

Olen tänään kirjoittanut etätehtäväksi annettua muotijuttua, joten luova panokseni jää nyt blogin puolella vähäiseksi. Olen kuitenkin niin mielissäni, kun huomasin Bloglovinista, että haasteeseeni oli tartuttu ja sain lukea ilahduttavia postauksia eri ihmisten tähtihetkistä. Tykkäsin siitä, että monet pitivät tavallisen arjen juttuja elämän parhaina paloina. Aion jatkaa päättäväisesti saman opettelua. Ei voi elää vain seuraavaa reissua varten.

Tänään puhuttiin aiheesta työkavereiden kanssa ja lohdullista oli kuulla, että krooninen reissukaipuu tuntui vaivaavan kaikkia seurueemme ihmisiä. Muutkin olivat koittaneet kehitellä kepulikonsteja, kuten sijoittamista henkisen pääoman lisäämiseen kotikaupungissa eri harrastuskurssien kautta, mutta silti se pahuksen kuume ei ollut tosin kenelläkään hellittänyt.

Koska kuvattoman postaukset ovat tylsiä, nappasin tähän pari asukuvaa. Vasemmalla tämän päivän työasu, jakkupukukapinapäivä! Oikealla uusi Zaran paita, joka tarttui mukaan kun menin palauttamaan yhtä korua. Puolustukseksi kuitenkin mainittakoon, että olen halunnut pitkään neonväriä kaappiin ja sitä ei lasketa, koska se ajaa saman asian kuin c-vitamiinisuositukset käsittääkseni.

Apua, nyt alkaa aivoissa raksuttaa taas vaikka mitä asiaa, kuten minulle tyypillisesti käy yöaikaan, mutta en voi päästää sitä valloilleen. Menen nyt ajoissa nukkumaan ja palailen muihin juttuihin huomenna. Ja kommentoin tarkemmin blogihaastepostauksiakin blogeihinne, kaiffat. Niitä oli niin kiva lukea sen sanon.

Ps. Pakko pikaisesti vaan mainita se, että kannattaa lukea Miian postaus, jos haluaa alkaa hinkua käyttää sukkia ja sandaaleita. Näytti niin hyvältä!
Pps. Ja Pupulandia postaus, jos haluaa alkaa hinkua pilottitakkien perään.
Ppps. En kestä mitä mielitekoja pukkaa. -> KEVÄT!

2 kommenttia

  1. Heippa ja huomenna nähdään! Mielenkiintoista kuulla miten sulla kirjoittelut meni. Mulla meni ehkä vähän tylsän puoleiseksi... On ollut kaikkea muuta kivaa puuhaa, kuten bloggailu ;). Ja haasteeseen tosian koitan ehtiä ensi tilassa.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva taas nähdä! =) Huomenna jatkuu, jei! Ja sit vaihdellaan niitä kirjotuksia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!