Katutyylin taitaja EvS

Huomasin, että minulla on yksi upea katutyyli julkaisematta täällä blogissa. Ja koska tänään on iskenyt "takatalvi", niin karvahattutyyli on vielä ihan ajankohtainenkin. Tämä kuva on napattu Oulun kaduilta ja kuvassa on ystäväni EvS.Kadonneet tytöt -blogi vastasi elämäni tähtihetket-haasteeseen ihanalla postauksella tänään ja se sai minut ajattelemaan ystäviäni. Jokainen heistä ansaitsisi tulla mainituksi myös omassa tähtihetkeni-kirjoituksessa, sillä niin lämpimiä ja ikimuistoisia hetkiä olen heidän kanssaan viettänyt.

Tänään kerron teille Evestä. Tutustuimme ammattikorkeakoulun projektissa, jossa olimme työkavereita. Evessä minua inspiroi hänen ihana itsevarmuutensa, vahva ja monipuolinen media-alan ammattitaito sekä hyvä tyylitaju niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin.

Kun meidän koulusta melkein kaikki lähtivät vaihtoon eurooppalaisiin pikkukaupunkeihin, niin Eve järjesti itsensä Shanghaihin. Hän taisi olla myös ensimmäinen tuntemani ihminen, joka tajusi alkaa opiskella kiinaa - siis jo ennen kuin siitä alettiin kohkata tulevaisuuden juttuna.

Ystäväni taitaa maailman luokan juhlien järjestämisen käsittämättömällä tyylikkyydellä ja varmuudella, mutta saa myös tavallisen arjen pohjoisessa tuntumaan kiehtovalta. Istuapa Even talon takapihalla omenapuun katveessa naukkailemassa kylmää juotavaa maailma parannellessa. Voi kesä tule jo!

Luv you my friends! Ehkäpä alan kirjoitella teistä kaikista vuorollaan tällaisia rakkauskirjeitä, kun tällainen hupsu olen. Ja pian vastaan Janican jatkohaasteeseen, johon tiedän jo yhden kohdan. Ja siihenkin te ihanat ystäväni liitytte kiinteästi.


Ps. Se kysely ei muuten alkanut toimimaan :( Joten nyt mennään intuitioni perusteella, kun en voinut teiltä kysellä. Tyhmä tekniikka.

2 kommenttia

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!