Sairaspäivä

Fuuuu! Oon tullut kipeeksi :( Lähdin aamulla kouluun normaalisti, mutta päivän mittaan olo tuli niin kurjaksi, että lähdin kesken päivän kotia. Räkä ja aivastukset lentää jatkuvalla syötöllä, niin en viitsinyt jäädä tartuttamaan koko luokkaa. Opettaja meinasi kuitenkin, että tämä voisi olla myös allergista nuhaa, mutta en oikein tiedä, koska ei kutita mistään.

Ihan tylsää! En haluaisi missata yhtään oman luokkamme tuntia ja huomenna ohjelmassa olisi tutkimusretki luokan kanssa Chelseaan! Lisäksi jos poissaoloja tulee enemmän kuin kaksi päivää kahden viikon aikana, tulee varoitus. Poissaolon välttää hankkimalla lääkärintodistuksen, mutta juhuu, eipä ole hajuakaan, että minne mennä. No, Make aikoi aamulla soittaa vakuutusyhtiöön ja kysellä lisätietoja ainakin kaiken varalta.

Ja mikä pahinta, huomenna aamulla Times Squarella, parin korttelin päässä on kuninkaallisten häiden "kisakatsomo" isoilta screeneiltä ja hirveät juhlat. Haluan niin mennä kokemaan sen historiallisen hetken sinne! Se tarkoittaa heräämistä neljän jälkeen, koska juhlat alkavat -aamuviideltä- paikallista aikaa. Tämä kaupunki ei tosiaan koskaan nuku! Elättelen vielä toivoa, että voisin mennä edes katsastamaan meiningit aamulla (vaikka kuulen korvissa äidin varotukset, että pitää levätä), sillä minulla ei ole ollut kuumetta! Ehkäpä Zyrtec alkaa puremaan ja tämä tosiaan on vain allergista.

Ps. Mun viherkasvi sai kyydin roskakuiluun äsken :( Annoin palmulle vettä ja juuresta pölähti hirveä lauma lentäviä itikoita ilmaan! Päätin, että saa loppua se kärpästen tappaminen, liekö vaikka syy tähän nuhaan!? Mutta huone muuttui ihan valjuksi nyt. Oikeasti yhdellä pienellä viherkasvilla on ihmeellinen vaikutus tilan kodikkuudelle. Miten voin nyt täyttää tuon aukon? Tuntuu niinku olis jossakin sairaalahuoneessa ilman sitä kasvia!

3 kommenttia

 1. Voi eiiiii.... :/ En muista onko nuo Cepacolit niitä Amerikan puuduttavia kurkkulääkkeitä, mut Heini tavoin kehoitan hankkimaan sinistä litkua, vaikka ihan perus päivä siemailuun.. hyväähän se taisi olla :P. Kyllä sillä olo kohenee!

  Paljon parantavia terkkuja täältä Helsingistä ja tosiaan pikaista paranemista ja NYC-vappua, jos siellä ko. juhlaa vietetään. Levähtelet ja häähumuun sit oman kunnon mukaan. Ainakin näköjään Winston hoivaaa.<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos mussut! <3 Ja Pax, joo kyllä nuo Cepanolit on just niitä! Mut hyvä ku muistutit siitä litkusta!! Olin jo unohtanu sen, ku en juonu sitä sillon ite! Pitääpä käydä ettiin sitä tänään!!!

  Ei taida olla vappua täällä. En oo edes muistanut että se on tulossa!

  VastaaPoista
 3. Mutta hyvää ja ihanaista vappua teille!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!