Jälleennäkemisen riemua New Yorkissa

Kello on juuri ja juuri kymmenen illalla ja meikäläisen seuralainen vetelee täysillä unia menemään tuossa vieressä... Pitkä matkustuspäivä, jetlag ja aktiivipäivä Central Parkissa ovat ilmeisesti vaatineet veronsa. No, onpahan minulla aikaa kirjoitella blogia! :)

Mentiin aamiaisen jälkeen puistoon ennen kuin mun piti lähteä tunneille. Make kävi tutustumassa Kaplaniin ja palasi aurinkoiseen Central Parkiin viettämään päivää. Oli tylsää istua sisällä aurinkoisena päivänä, mutta minkäs teet.

Nyt kun olen ladannut nämä kuvat tänne, niin huomaan, ettei runosuoni pahemmin pulputa. Mitäpäs tästä päivästä muuta sanoisi, kuin että mukavaa oli olla jälleen yhdessä :) Koulun jälkeen käytiin syömässä TGI Friday'ssa ja...

...Make my day nauratti tyttöjä...

...tasapuolisesti.

Mutta mutta, taidanpas koittaa itsekin mennä hyvissä ajoin nukkumaan, että voidaan käyttää huomenna aamu hyödyksi ennen iltapäivän tunteja. Kaplanissa ei ole pääsiäisen takia erikoisvapaita. Eipä muuta kuin oikein hyvää pääsiäistä kaikille! Jos kaiffarini unirytmi säilyy tuollaisena, niin ehkä palaan tänne blogin pariin seuraavinakin päivinä, mutta voi olla, että pääsiäistaukoa pukkaa! :)

3 kommenttia

  1. ooh ihanaa :DD!!! tullee aina nälkä näitä lukiessa :D vähä näyttää huipulta :D

    VastaaPoista
  2. Kurr kurr kurrr... :) Mukavaa Pääsiäistä sinne!!!

    VastaaPoista
  3. Voi rakkaat toteemit, ihanaa pääsiäistä<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!