Easter Day Parade

Pääsiäisloma on nyt ohi ja arki on alkanut. Make lähti tänään ja nyt on taas aikaa paremmin kirjoitella blogiakin. Mietiskelin vähän, että voisin kirjoittaa jopa kaksi postausta tänään, koska haluan laitella pääsiäiskuvia tänne, mutta toisaalta haluan kirjoitella tämän hetken fiiliksistä ja ne eivät oikein tunnu istuvan samaan kirjoitukseen. Katsotaanpas siis, josko saan vielä toisen postauksen illemmalla tehtyä.

Olin odottanut kaikista eniten pääsiäiseltä sunnuntaita, koska A) halusin viedä Maken Times Squaren kirkkoon, B) koska siellä esitettiin paljon mainostettu pääsiäismusikaali ja C) koska 5th avenuella oli jokavuotinen pääsiäissunnuntain paraati. Säätiedotus oli luvannut sadepäivää, mutta mitä vielä! Aurinko helotti täydellä teholla ja helleraja varmasti rikkoutui helposti. Poltin niskani auringossa ja Make punotti kuin rapu kauttaaltaan.

Mentiin kirkkoon 45 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, mutta ei onnistuttu saamaan istumapaikkoja, jonot olivat niin pitkät! Musikaali oli tosi hyvä, mutta tykkään ehkä kuitenkin vielä enemmän "tavallisesta" sunnuntaimessusta, koska musiikki on niin mahtavaa. Kirkkokansa koostuu kaikista kansallisuuksista, mutta mustat ovat ehkä enemmistöä. Minusta on ihana katsoa kun rouvat pukeutuvat kirkkoon kirkkaisiin jakkupukuihin ja pyhähattuihin. Oli pakko kysyä lupa vihreähattuiselta rouvalta kuvaamiseen, koska en ehkä koskaan ollut nähnyt yhtä ihanaa hattua aikaisemmin...

...ennen paraatia siis! Oikeastaan kyseessä ei ollut paraati vaan pitkä kadunpätkä oli suljettu autoilta hengaamista varten. Ja siellä porukka paistatteli päivää toinen toistaan koreammissa vetimissä. Itse asiassa ideana on pukea päälle vain näyttävä hattu ei "naamiaisasua", vaikka moni niin oli tehnytkin. Ihmiset ottivat kuvia toisistaan ja arvostelivat asuja. Kuulin monta kertaa paheksuvaa marmatusta "no tuo on nyt enemmänkin Halloweenia kuin pääsiäisparaatiin sopiva tyyli". Yllä oleva pari oli mun suosikki.

Koreimmat rouvat taisivat olla kuitenkin miehiä...

Poseraaminen on hyvä aloittaa jo nuorena, jos asuu New Yorkissa...

Joitakin hattuja oli hankala kuvata, kun ne olivat niin suuria (ja mauttomia! :)

Mutta minulla ei ollut hattua :( Mutta uusi mekko kuitenkin :)

Törmättiin sattumalta Brunaan, joka oli yrittänyt tavoitella meitä, muttei päässyt läpi puhelimella ruuhkassa. Hengattiin loppupäivä yhdessä ja käytiin katsastamassa Upper East Sidella sijaitseva Marimekon liike. Meikäläisen kontribuutio taisi olla tuoda vähän Elovena-tyyliä kaupunkiin tuona pääsiäispäivänä.

1 kommentti

  1. Tuo on just semmosta mitä näkee ainoastaan Nykissä. Ihan paras kyllä tuo viismetrinen hattu! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!