Pikaterveiset

Hey guys! Tänään ajattelin viettää loppuillan tv:tä katsellen sen sijaan, että roikkuisin täällä netissä taas koko illan. Pari sanaa blogiin kuitenkin, ettei äiti huolestu :)

Aloitin tänään bisnes-englannin, joka on yksi valinnaisista aineista. Ensimmäistä kertaa tapasin ärsyttäviä ihmisiä täällä. Tai no olen tietenkin tavannut ärsyttäviä asiakaspalvelijoita täällä paljonkin, mutta siis koulussa tarkoitan. Bisnesryhmä oli täynnä ylimielisiä besserwissereitä, joita ei kiinnostanut opiskella yhtään. Ryhmä oli opiskelut yhdessä jo neljä viikkoa ja tänään minun lisäkseni tuli myös uusi opettaja, josta porukka ei tykännyt. Opettaja pakotti porukan tekemään ryhmätöitä koko ajan eri ihmisten kanssa ja opetusmetodina oli että opiskelijat opettavat toisiaan. Mutta koska porukka oli mitä oli, he eivät sitä tehneet ja keppien varassa oleva opettaja (hän oli loukannut jalkansa) ei pystynyt kiertelemään luokassa. Hän kuitenkin huomasi meiningin ja piti kiusallaan kokeet käsitellyistä teemoista! No se ei tietenkään mennyt hyvin, koska jengi ei ollut opettanut, mitä heidän olisi pitänyt. Mutta eipä tuo haittaa, koska tämänpäiväinen koe vaikuta arvosanoihin. Ja positiivista oli se, että taas muistin arvostaa omaa aivan järjettömän ihanaa luokkaani ja opettajaani paljon! Olen valinnaisten aineiden osalta jo advanced-tason tunneilla ja on mukavaa saada haastetta, joten kestän kyllä vähän ärsyttävämmätkin ihmiset.

Koulun jälkeen oli Kaplanin organisoima happy hour. Tapasimme Empire State Buildingissä ja menimme paikallisten suosimaan ravintolaan. Opettaja pisti meidät leikkimään monenlaisia pelejä, joiden kautta tutustuimme toisiimme ja saimme puhua taas paljon enkkua. Oli hauskaa! Jep, mutta nyt tv:n ääreen. En ole ehtinyt katsoa telkkua vielä ollenkaan ja mulla on jo vierotusoireita! =)

Ps. Mun leuka ei ole tuon meidän luokkalaisen Charlesin olkapäällä vaikka se tuossa kuvassa siltä näyttääkin!!!

Pps. Tuossa ekassa kuvassa tuo poika, jolla on aurinkolasit, on Kazakstanista kotoisin oleva aloitteleva näyttelijä, joka on täällä ensimmäistä viikkoa. Kun häneltä kysyttiin, että miksi hän halusi tulla New Yorkiin, vastaus oli, että täällä on helpompi tulla julkkikseksi! Vähän henkisesti nauroin :D Aurinkolasit sisällä on hyvä alku! :D

5 kommenttia

 1. Tästä sun blogin lukemisesta on tullu mun aamurituaali. Kuudelta ylös ja Ullan blogin kimppuun! Kiva että jaksat päivittää suunnilleen joka päivä, nii tietää että aamuisinki on jotain kivaa varmasti tiedossa. :)

  VastaaPoista
 2. Sun on pakko kertoa ees vähän amerikkalaisista mainoksista kun oot kerran jo töllöä päässyt kattomaan! Käsittääkseni niitä on paljon ja osa niistä on ihan eri luokkaa kun täällä, mutta voi olla että käsitykseni on väärä. Miten on?

  Ja mäkin niin tykkään kun bloggaat usein, saa fiilistellä paljon messissä! :)

  VastaaPoista
 3. Inka: Kuudelta ylös? Wau, kui sää niin aikasin heräät!? Kiva, että tykkäät <3 Määki tykkään sun blogista, joskaan tällä ei ehdi lukea blogeja niin ahkeraan ku kotona luen.

  Laura: Heh, mun tv:n katselu muodostu lähinnä kanavahyppelyksi. Mun töllöstä näkyy 89 kanvaa niin tällaselle päättämättömälle ihmiselle se on ihan mahdotonta valita, että mitä kattoo O_o. Katoin vähän lopulta sivusilmällä jotain ohjelmaa ja taisin nähdä yhen mainoksen. Se oli joku ihme vessapaperimainos, jossa naiset analysoivat papereita sillä vakavuudella, että olisi voinut luulla, että pohditaan vähintään onglemaa luokkaa "ydinvoiman hyödyt ja haitat". Mutta pitääpä laittaa mieleen, et raportoin jos tulee vastaan jotain hyviä mainoksia! :) Kiitti kommentista, se lämmittää mieltä <3

  VastaaPoista
 4. ettei äiti huolestu<3 Arvostan! Ps. Saanhan pistää blogin jakoon myös mun äidille?:)

  VastaaPoista
 5. Hihii :) Saat tietenkin laittaa! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!