Easter Egg Hunting

Taas sitä voi ihmetellä, kuinka paljon fiilikset voivat vaihdella yhden päivän aikana. Aamulla meinasin myöhästyä koulusta, satoi vettä ja kun pääsin perille koululle olin valmiiksi vähän pahalla tuulella. Ensimmäiseksi lukujärjestyksessä oli valinnaista bisnes-enkkua ja tuntien teemana oli pankkijärjestelmä Amerikassa ja koko maailmassa. Kamalan vaikea aihe ja yhtäkkiä mua alkoi hulluna tympiä taas se ryhmä. Melkein koko luokka on ranskaa äidinkielenään puhuvia snobeja Louis Vuittoneineen ja mulle tuli hirveä alemmuuden tunne, kun en tajunnut niitä pankkisysteemejä. Olin kai hieman kateellinen tai jotain näille "paremmille ihmisille", jotka pystyivät keskustelemaan pankkikriisistä sujuvasti puolella korvalla ja samaan aikaan tekstaamaan älypuhelimillaan ja viilaamaan kynsiään.

Onneksi taas helpotti, kun pääsi omaan luokkaan. Ryhmäkemioiden välillä on niin iso ero, että huh huh! Lisäksi koulun vapaa-ajan aktiviteeteista vastaava Jahmar tuli viihdyttämään meitä kesken tunnin ja kertoi, että tänään Empire State Buildingin toimipisteessä, 63. kerroksessa, on pääsiäismunajahti eli easter egg hunting. Tässä vaiheessa huonotuulisuus oli kaikonnut täysin ja olin jo ihan innoissani yllättäen :P

Tunnetteko sanaa Niche? Minulle se tuli tänään uutena vastaan. Termi tarkoittaa mm. paikkaa, "jossa on hyvä olla", joten tiedätte varmaan mun nichen ;) Tutkittiin muuttoliikkeen ennusteita ja Suomi möllötti vaaleana, joka tarkoittaa, että sieltä halutaan pois enemmän kuin sinne muutetaan. Ruotsi taas oli vihreä eli päinvastainen kuin Suomi. No niinpä tietysti! Abba, Ikea ja tämäkin vielä!

Mutta niin, suunnattiin pääsiäismunajahtiin ESB:iin koulun jälkeen Angelan kanssa. Koulu oli niin hieno, että alettiin vähän miettiä, että ollaanko tehty väärä valinta, kun ollaan valittu Midtownin koulu.

Easter Egg Huntingin ideana oli, että ympäri koulua oli piilotettu pääsiäismunia ja merkistä opiskelijat saivat lähteä metsästämään niitä. Jotkut kahmivat hirveitä saaliita, mutta minä ja Angela löydettiin yhteensä vain viisi (mutta me ei tunnettukaan rakennusta niinkuin toiset!)

Metsästysretken päätteeksi palattiin opiskelijatilaan laskemaan tulokset. Vähiten munia löytänyt sai ensimmäisenä palkinnon ja sitten palkittiin kaksi eniten löytänyttä. Kaikki saivat pitää löytämänsä munat, joissa oli sisällä pieniä suklaasuukkoja.

On kyllä kivaa, että koulu järjestää tällaisia kaikille Kaplanin kouluille yhteisiä aktiviteetteja ja tämäkin oli aivan ilmainen sellainen.

Jäätiin pööpöilemään koululle Angelan kanssa ja ottamaan kuvia mielettömistä maisemista.

Ja Jahmarista! :D

Taas piti koittaa, että miltä tuntuisi olla ESB:n opiskelija...

Mua nauratti, kun Angela supatti mulle salaisuuden, että syy miksi se ei valinnut EBS:n koulua oli, että sitä pelotti, että lentokone lentää rakennukseen! Sama kuin mulla!! :D Tosin mulla oli myös kolme muuta syytä valita meidän koulu.

Huikeista maisemista ja kivoista luokkahuoneista huolimatta minusta on edelleen kiva olla Midtownissa. Ja juurikin niistä kolmesta muusta syystä... A) Se on lähellä Central Parkia eli kivalla alueella, B) Se ei ole liian lähellä kämppää, ettei elinpiiri jää liian pieneksi ja C) siellä on varmasti kivemmat ihmiset! Kaikki ranskankieliset snobit takuulla valitsee tämän koulun! Ainakin tämän päivän perusteella sain käsityksen, että täällä on paljon juuri sveitsiläisiä opiskelijoita. Mutta hei, en nyt oikeasti ole rasistinen ranskankielisiä kohtaan, vaikka se voi siltä näyttää tässä kirjoituksessa! Meidän luokan pariisilainen poika on tosi mukava tyyppi :) Oli kuitenkin huvittavaa kuulla yhden brasilialaisen suusta, että hän ei ole koskaan tavannut kivaa ranskalaista! Ajattelin aluksi, että onpa siinä rasistinen tyyppi, mutta hei, ehkä se oli vain ollut meidän bisnes-tunneilla! :D

Tässä kuvassa etualalla näkyy Rooftop Garden (tuo jossa on noita pinkkejä valoja).

Jäätiin odottamaan, että hämärä laskeutui, jotta nähtiin Manhattanin valomeri. Tässä siis jo toinen ilmainen paikka, jossa voi katsella maisemia yläilmoista! Se on niinku rahaa laittaisi pankkiin, kun tulee tänne opiskelemaan, eikö! ;)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!