Turkoosi turmelus

Avasin tänään Matkamessuilta kotiin kantamani esitekassin ja siinä se oli - koko maailman turkoosi aarrevaranto nenäni edessä lehtien sivuilla kirkkaina kuvina. Vettä, laguuneja, uima-altaita, rantoja, suistoalueita, biitsejä, turkoosia, turkoosia. VÄRIÄ! Kuplivaa onnellisuutta!Yritän pitää yllä positiivista elämänasennetta joka päivä ja usein se onnistuukin, mutta kun kirjoitin tänään huhtikuun yhdeksännelle päivälle merkintää kalenteriin bussissa, tajusin että siihen päivämäärään asti on edelleen talvi. S i v u k a u p a l l a  talvea. Olen huomannut, että pakkanen on minulle jotenkin jopa pahempaa kuin pimeys ja se saa minut näköjään menemään vähän tolaltaan.  - Mun mieli ja ruumis on korruptoitunut itkin Makelle kotiin päästyäni. Mikään ei riitä. Haluan taas matkalle!

Mutta matkaa ei ole tulossa, nyt on arjen aika tässä talvisäässä. Repiäkseni haavat lopullisesti auki, palasin maisemiin joiden katseleminen ei ole tässä mielentilassa ehkä edes terveellistä. Naples. Mutta täällä oltiin viime torstainakin, joten taputellaan nyt joulunmatka näihin kuviin ja tunnelmiin Instagram Travel Thursdayn sallimana.


 


Kaiken tämän kipuilun keskellä, minulla on kuitenkin se haaveeni. Jonakin päivänä minä vielä kierrän maailmaa niin paljon, ettei tätä tuskaa tarvitse tuntea. (Ajatelkaa tähän se Tuulen viemää loppukohtaus ennen väliaikaa "I WILL NEVER BE HUNGRY AGAIN!") 

Viiden vuoden päästä olen matkailualalla ja työmatkat tuovat helpotusta lomien välille. God is my witness! Okei tämä dramaattisuus menee jo vähän pitkälle, mutta you know. Tästä blogista on kovaa vauhtia tulossa terapian korvike :) 

Ja nyt telkkarista näkyy alkavan Tom Hanksin Cast Away, sepäs sopivaa. Tämä lähtee nyt autiolle saarelle. 

* * *
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Kuka tahansa voi osallistua, lue ohjeet täältä -> Destination Unknown

Suomessa tempauksen järjestäjinä toimivat KaukokaipuuDestination Unknown ja Running with Wild Horses -blogit.

14 kommenttia

 1. Mä toivon, että sun matkailutoive täyttyy viimeistään viiden vuoden päästä! Ja ihania kuvia noin muutenkin, kyllä minäkin kaipaan aurinkoa ja lämpöä, vaikka talvea rakastankin. (: Ihanasti kirjoitit taas kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nella, jotenkin musta tuntuu, että tällaiset hyvät ajatukset, joita lähetit, vahvistavat haaveideni toteutumista. Kiitos, muistan sua sitten, kun se on totta! (:

   Poista
 2. tiesithän sä, että turkoosi on sattumoisin mun lempiväri? hyvä täältä flunssan kourista on katella noita maisemia... voihan räkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt, mutta se on kyllä loogista! Sitten turkoosi on vielä parempi väri!

   Parane pian!

   Poista
 3. Tunnen Ulla tuskasi, mutta kyllä tästä vielä selvitään! Olen päättänyt tehdä minimatkoja koko talven ja kevään seuraavaan pitkään lomaan asti. Joka kuukaudelle jotakin. Miksei vaikka ihana hotelliyö jossain tässä lähellä, mistä löytyy lämmitetyistä tiloista turkoosia tunnelmaa ;) Kun on jotain pientä mitä odottaa joka kuukausi, niin selviää tämän talven taatusti paremmin. Niin ja onhan välissä ystävänpäiväkin! -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milla, tämä kommentti oli yksi suurimmista parhauksista, mitä olen koskaan saanut blogin kautta (: Nyt aivot raksuttaa, että minne lähtisimme ohjeesi mukaan. Tästä lisää tuoreimmassa kirjoituksessa...

   Poista
 4. Onneksi sulla on Ulla nyt se suunnitelma, se muuttaa kaiken! Eli sitä kohti nyt vaan täysiä. :) Ja vitsi miten viisas tuo Milla on, voisin itsekin ottaa oppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know!!! Eikö olekin mahtavaa!

   Ja todellakin, tuo Milla on ihan nero.

   Poista
 5. I feel you! Kirjoitat asiat auki niin hyvin että sattuu... mutta pidä tuosta suunnitelmasta kiinni. Uskon että unelmat toteutuvat kun ne huuta rohkeasti julki ja tavoittelee niitä kohden askel askeleelta. You go girl! :) ja tästä tulikin kova into katsoa lapsuuden suosikkileffa Tuulen viemää uudelleen. Mistä sulle tämäkin ponnahti mieleen? oot höpsö ja ihana <3 Ja Naples näyttää toooosi upeelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, ihana sielunsiskoni mun! Sun esimerkki auttaa mua tavoittelemaan omia unelmia. Kun sääkin olet kuunnellut sydämesi ääntä ja opiskellut toisen ammatin itselles niin miksipäs se ei olis mahdollista mullekin. Ja sun matkailutahti - haluan päästä samaan! :)

   Tuulen viemää on mun ultimate suosikkielokuva numero 1. Tuo kohtaus on auttanut mua sisuuntumaan lukuisia kertoja silloin kuin sitä on tarvittu :) Mun pää lähettää mulle jatkuvasti jotain hassuja kannustinesimerkkejä, kun heikko hetki iskee... xD En tiedä mistä ne tulee.

   Poista
  2. Tuulen Viemää on myös mun ulttimate suosikkielokuva numero 1. Katoin sen nuorempana jonku sata kertaa putkeen videolta. Osasin kaiken ulkoa... :)

   Poista
  3. Hihitystä sun Tuulen viemää -aktiivisuudelle :D Mää oon kattonut sen kans "aika" monta kertaa ja mun mielestä se pitää kattoa säännöllisin väliajoin aina uudelleen edelleen.

   Poista
 6. Ha ha, blogi terapistina on varmasti halvempi vaihtoehto kuin "oikeassa" terapiassa käynti, ja tässä samalla me muut saamme nauttia upeista kuvista ja lähteä virtuaalimatkalla myös! Tsemppiä sinne talveen, me ollaan tosiaan nyt täällä kaukana kesässä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!