InstagramTravelThursday - Viikko Amerikassa

Minulta on kysytty, että onko viikko tarpeeksi pitkä aika matkustaa aina eteläiseen Floridaan saakka. Mietin sitä kieltämättä itsekin ennen matkaa ja pelkäsin, että aika humahtaisi ohi silmänräpäyksessä ja koko loma olisi pelkkää matkustamista.Mutta nyt voin sanoa ilokseni, että huoli oli turha. Kun päivät eivät tuhraannu töihin ja arkirutiineihin, ehtii kaikkea ihan erilailla. Kuvat puhukoot puolestaan, mitä kaikkea kahdeksaan päivään muun muassa ehti sisältyä.


Huomasin tänään, että olen tullut ottaneeksi yllättävän paljon kuvia tällä reissulla puhelimellani. Lieköhän Instagram-koukutus pahentunut! Mutta ei haittaa - it's the day of Insta addicts! Koukutin tänään muuten työkaverinikin Instagrammin ihmeelliseen maailmaan :)


Vielä on kaksi matkapäivää käsittelemättä täällä blogissa varsinaisten postausten muodossa. Se kertonee omalta osaltaan siitä, että paljon ehtii viikossakin kokea juttuja, vaikka tavoitteena oli pelkkä aivot narikkaan -rantaloma. Toivottavasti jaksatte vielä näitä matkafiilistelyitä lukea ulkona olevasta ahdistavasta harmaudesta huolimatta. :/

*  *  *

"Instagram Travel Thursday on viikottainen kokelma blogipostauksia, ja tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". (Destination Unknown)

Suomessa järjestäjinä toimivat KaukokaipuuDestination Unknown ja Running with Wild Horses -blogit.

10 kommenttia

 1. Kyllä viikossakin ehtii ihmeen paljon! Me oltiin Floridassa vain neljä päivää ja niidenkin aikana nähtiin vaikka ja mitä. Tosin oltiin vain yksi päivä rannalla eikä muutama lisää olisi ollut yhtään pahitteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, neljässä päivässä ehtii vaikka mitä, mutta uskon kyllä että rantapäiviä saattoi jäädä kaipaamaan. Voiko niitä oikeastaan koskaan olla tarpeeksi? :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä mahtunut reissuun vaikka mitä, ja matkafiilistelythän ovat juuri parhaita silloin kun ulkona on synkkään :) Hyvää uutta vuotta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jotku ainaki ajattelee noin! Mun mielestä on kans hyvä fiilistellä harmaassa, niin se on varmin keino saada jotain tapahtumaan omalla reissurintamalla :) Hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 3. Kuten sanoin Inkallekin tuossa aiemmin viikolla, ei se määrä vaan se laatu! ♥

  VastaaPoista
 4. Siis mitä, olitteko reissussa vaan viikon?! Tuntuu täälläkin, että ehditte siinä ajassa kokea ja näkeä niin paljon, että olin ihan varma että reissu kesti ainakin pari viikkoa. Jotenkin sitä näiden pyhien ja vapaiden keskellä ajataju katoaa, vaikka olisikin kotikulmilla.

  Nuo kuvat on kaikki ihan täydellisyyttä, tuon parempaa joulua ei varmasti voi edes toivoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin tuntui ja totta - ei kyllä paremmasta väliä :)

   Poista
 5. Mä komppaan Inkaa, upeita kuvia! Ja tosiaan, luulin että olitte reissussa pidempään, mutta viikko on näemmä aivann tarpeeksi - sehän on omasta asenteesta kiinni ja te kyllä onnistuitte hommassa täysin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!