Instagram Travel Thursday: Pyöräretki paratiisissa

Nojaa, eihän sitä ihmeparantumista ja täydellistä ratkaisua ongelmiin sitten ilmaantunut ainakaan tarpeeksi nopeasti. Jäin kiltisti kotiin viettämään IG Travel Thursday'ta itsekseni ja tyydyin "matkamessuilemaan" Madventuresin Rikun ja Tunnan Amerikan valloitusjaksojen parissa. Nyt puoli kymmeneltä illalla olen ollut hereillä tälle päivää 8 tuntia. Suht offline-meininkiä siis vietetty telkkarin ja nukkumatin kanssa täällä suunnilla tänään, mutta olo alkaa olla jo melko hyvä.

Mulla on kamerassa aivan mielettömän rakkaita kuvia muutaman viikon takaa, jolloin elämä ei kohdellut kurjasti vaan antoi parastaan. Oltiin silloin Floridan Naplesissa pyörät allamme. Piristääkseni itseäni upottauduin hetkeksi näihin maisemiin, hypätkää tarakalle!

Ajeltiin pitkin kertakaikkisen täydellisen satukaupungin katuja ja rantoja. Tuuli hulmutti tukkaa, palmut reunustivat virheettömiä katuja ja uusi jännittävä seikkailu odotti aina risteyksen ja kulman takana. Toisaalla saattoi apina siemailla kylmää juomaansa riippukeinussa ja toisaalla delfiinit hyppelehtiä ihan pitkän laiturin vieressä. Pelikaanit pitivät omaa show'taan keimailemalla maalla, merellä ja ilmassa auringosta nauttiville ihmisille rannalla. Taidettiin todeta muutamaan kertaan, että kyllä välillä elämä osaa hemmotella!

Ja me pyöräiltiin. Voi pojat, että me pyöräiltiinkin. Pyöräiltiin oikeasta maailmasta sisälle pastellimaailmaan, jossa ei ollut rumuutta, harmautta tai loskaa keksittykään. Oltiin vain me, pyörät ja silmäkarkkia minne ikinä katsoikin.
Tämä oli muuten lähtömaisema hotellimme aamupalaterassilta. Tämän mansionin pihalla oli bileet käynnissä ja musiikki jumputti kutsuvasti kadulle. Harkittiin kuokkavierailua, mutta tässä täydellisessä kaupungissakaan ajan kulua ei voinut pysäyttää. Aurinko alkoi laskea ja pyörät piti lopulta palauttaa vuokraamoon. Kaupungin kello oli pysähtynyt, mutta emme voineet jäädä sen valtaan, vaikka olisimme halunneet. Todellisuus on sitä, että kaikki kiva loppuu aikanaan. Että voi taas alkaa uudelleen.

Loput kuvat Naplesin rannoilta ja muualta jääkööt tulevaisuutta odottamaan. Olihan tässä jo melkoinen pläjäys. Miltä Naples tämän perusteella teidän silmäänne vaikutti? * * *
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Kuka tahansa voi osallistua, lue ohjeet täältä -> Destination Unknown

Suomessa tempauksen järjestäjinä toimivat KaukokaipuuDestination Unknown ja Running with Wild Horses -blogit.

4 kommenttia

 1. Näissä kuvissa on aivan mieletön tunnelma!!! :) Olipa hauska treffata messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olikin tosi kiva! Ja kiitos kivasta kommentista <3

   Poista
 2. Näyttää niin ihanalta! Oon nyt täysin vakuuttunut siitä että ens talvena on päästävä Floridaan varsinkin, kun sinne saa lentojakin niin halvalla. Ja tuo pyörän vuokraaminen on ihan mahtava idea, en tajua miksi me ei olla koskaan tehty sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä tapa tutkia paikkoja! ja mikä ihana pläni - floridaan kaikki vaan joka talvi! Way to go! ;))

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!