SohoPpailua

Oooh, vähän oon poikki!! Viisi tuntia shoppailua Sohossa koulun jälkeen... Huh, olipa kivaa. Itse asiassa olin jo poikki heti koulun jälkeen huonosti nukutun yön jälkeen, mutta jostain löytyi uusi vaihe päälle, kun vain ajattelikin Sohon ihania vaatekauppoja...

Löysin jälleen uuden osan kaupunkia, sillä vaikka Sohossa olen monesti käynytkin aiemmin, niin Spring Streetin alue oli tutkimatonta maastoa. Ja vitsi miten ihania kauppoja!! Heti ensimmäisestä paikasta löysin tuon kuvissa näkyvän ihanan paidan ja nyt harmittaa, etten ostanut sitä! Pitänee huomenna mennä hakemaan pikkuapina kotiin, koska se on kyllä aika ihku.


Hillitsin taas itseni majesteetillisella tavalla ja ostossaldoksi Sohosta kertyi vain yksi bubble tea.

Suomi-Amerikka Yhdystyksen matkailuillassa maaliskuussa yksi tuttu kertoi ihastuneensa Nycissä ollessaan tuohon teehen, joten pitihän se testata. Otettiin Angelan kans laten makuiset teet, koska myyjän mukaan se on helpoin aloittelijoille, heh :D Kokemus oli tosi... outo... Juoma oli hyvää, mutta nuo kuvassa näkyvät mustat pallot joita imettiin pillin läpi maistuivat aika tarkalleen kiisselissä oleville jauhoklimpeille mun mielestä... Periaatteessa tykkäsin juomasta, mutta koska se kokemus oli jotenkin niin outo (en juo koskaan edes tavallisia jääteetäkään), niin jotenkin on vähän sellainen kupliva olo tuosta...

Anyway, en jaksa kirjoitella tänään pitkästi, kun väsy tosiaan painaa. Se täytyy kuitenkin vielä mainita, että katsoin aamulla tämän blogin tilastoja ja yllätyksekseni siellä näkyi, että blogiani on luettu viime kuussa 2674 kertaa (ja siinä ei näy minun omat katselut, heh :) Wau! Kiitos teille uskolliset lukijat, olen aika ihmeissäni ja imarreltu tästä, koska blogi ei ole ollut missään julkisesti jaossa. En osaa sanoa muuta kuin että WAU! Ja hei kommetteja ja toiveita saa jättää, ei ole pakko "salassa" lukea ;)

6 kommenttia

 1. Tunnustan lukevani päivittäin! Taisin kyllä tunnustaa sen jo aiemminkin. :D Mutta täällä ollaan edelleen. Mä oon kyllä sikahuono jättämään kommentteja. Pitää ryhdistäytyä!

  VastaaPoista
 2. Uuuu... toi teee.. Mä en Shanghaissa tota tosiaan ees iljenny maistaa, mut Kati maistoi ja sanoi, et noi limapallerot pohjalla oli aika ällöjä, heh xD.

  Vähän huippuja tilastoja.. mielettömästi lukijoita! Hyvä hyvä!

  Skypeilläänpäs jokin päivä, ois taas päivitettäviä asioita!! :)

  VastaaPoista
 3. Ulle, johtuiskohan tuo luku siitä että sun blogi on vaan niin huippu? :) UUHH, minen malta oottaa että pääsen shoppailemaan sun ja Miksun kaa!!! <3

  VastaaPoista
 4. Voeee oisinpa määki ollu siellä shoppailemassa ennemmin ku Oulussa! Oisin ehkä vähän enemmän tehny löytöjä xP

  Tää on niin huippua ku aina aamulla ekana pääsee lukeen sun blogia ♥

  VastaaPoista
 5. joo kyllä multakin taitaa jokunen lukukerta tulla kun lähes joka aamu työpäivä alkaa kahvin ja blogin merkeissä :D Ja tuo paita oli aika hieno.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ihanat! Laura, kiva kuulla, että täällä olet edelleen :) Määkin luen sun blogia ja oon samalla tavoin huono jättämään kommentteja, joten erityiskiitos tästä kommentista! :)

  Pax-mussu, joo ehdottomasti soitellaan, haluan kuulla heti kuulumiset! Ja tuota "limapalleroteetä" juodessani muistinkin, että sääki taisit tuosta jotain mainita Shanghaissa. Se taitaa olla nimenomaan just aasialainen juttu.

  Nirppa: No ihan sama juttu!!! Voin vaan kuvitella kuin huippua meillä tulee olemaan! Tänään juttelin pitkään meidänluokan Charlesin kans joka on käynyt Bostonissa viime viikonloppuna... sekin suositteli että sinne meidän kannattaa ehdottoamasti suunnta! Mutta suunnitellaan suunnitellaan!

  Heidi: Heh, Oulun ja Nycin vertaaminen shoppailukaupunkina on kyllä aika paha rasti :D Ja kuten sanottu, sun blogi on ihan paras!

  Make-mussu: Lähes aina luet tätä, hheheh :D Reipasta ! Pusi! <3 Ja tarkottiko tuo että saan siis ostaa sen paidan vaikka se on about 90 dollaria..??

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!