Brooklyn-huumassa

Somebody, stop me! Tänään villiinnyin Brooklynistä ihan täysillä. Enkä syyttä, sillä löysin kätketyn aarteen.

Nukuin ihanasti puoleen päivään ja missasin Angelan suunnittelmat siinä samalla. Säätiedotus oli luvannut sadepäivää, joten olin vähän skeptinen, että mitään erikoista tälle päivälle voisi keksiä. Ilma oli kuitenkin lämmin ja vaihtelevan aurinkoinen, joten päätin lähteä tutkailemaan lisää Brooklyniä. Tiesittekö muuten, että tuo kaupunginosa on niin iso, että jos se olisi itsenäinen kaupunki, se olisi Yhdysvaltain kuudenneksi suurin kaupunki!

"Michael Jackson" viihdytti turisteja sillan lähtöpisteessä Manhattanin puolella. Ilma oli todella lämmin ja ajattelin olla "järkevä" ja tajuta ostaa juomista 1,6 kilometriä pitkän sillan ylitystä varten. No kas kummaa menin turistivedätykseen ja sain maksaa 3 dollaria pikkujuomasta. Yllättäen pitkin siltaa oli muitakin myyjiä ja olisin selvinnyt dollarilla kenen tahansa muun myyjän tarjoamista juomista. No, minkäs teet, ens kerralla ollaan viisaampia.

Busted! Kate ja William yllätetty kuhertelemasta pusikosta! ;)

Päästyäni Brooklynin puolelle minulla ei ollut hajuakaan minne suuntaan lähteä kävelemään. Kun karttaa eikä opasteita näkynyt missään, niin lähdin sitten vain tallustelemaan ympäriinsä. Päädyin onnekkaasti pitkälle rantabulevardille, jossa ihmiset hölkkäsiävät, istuivat lukemassa kirjaa, työnsivät lastenvaunuja ja segway-poliisit ajelivat menemään. Manhattan tarjosi hienot maisemat lauantai-leppostelulle.

Tiirailin asuintalojen sisälle ja mietiskelin millaista olisi asua Brooklynin kärjessä ja katsoa, kun joka ilta kaikki Manhattanin valot syttyvät valomereksi olohuoneen ikkunan takana. Jotkut ovat kyllä onnekkaita!

Brooklynin maaseutuilma ei kuitenkaan sopinut minulle vaan aloin taas aivastella ihan järjettömästi! Otin lääkettä ja niistin, mutta ei auttanut. En keksinyt muuta ratkaisua kuin lähteä etsiskelemään sisätiloja ja ensimmäisenä mieleen tulivat vaatekaupat, kun ei nälkäkään ollut.

Läksin summamutikassa kuudennen kauppa-aistini varassa suunnistamaan kohti kauppakatuja. Matkakulki hienostokotien ohi ja oli pakko pysähtyä poikkeuksellisesti ottamaan kuva koirasta! Tämä talovahti oli vaan jotenkin niin söpöläinen! Sitten sattui hauska tilanne, kun naapuri rappuun kiipesi joku teinipoika. Huoleton teini kaivoi avaimen mistäpä muualtakaan kuin kukkaruukun alta! Nauroin henkisesti, että ei voi olla totta! Tuollaisten miljoonakotien avaimiakin säilytetään kukkaruukun alla, eikä pahemmin edes välitetä varmistaa, että huomaako joku! :DD

Otin paljon kukkakuvia tänään ja joka kerta ajattelin, että huomenna on äitienpäivä. Olen tulossa samanlaiseksi kuin äitini, joka rakastaa kuvata kukkia. Hyvää äitienpäivää rakas äiti, tämä kukkakuva on sulle! :)

Ja sitten siihen kätkettyyn aarteeseen... Ha, te kirkon tummat tyylikkäät rouvat! Nyt minäkin tiedän mistä te ostatte ne tyrmäävän tyylikkäät vaatteenne! Löysin kaksi IHAN helmeä vaateliikettä kauppa-aistini ansiosta. Ko liikkeet olivat ainoat vaatekaupat sillä huudilla, mutta mitä aarteita ne pitivätkään sisällään! Liikkeet pursusivat kaikenkokoisille naisille istuvia kaikenlaisia mekkoja, jakkupukuja ja leninkejä! Ja edullisesti! Ja mikä parasta, vaatteet tuntuivat laadukkailta ja olivat persoonallisia.

Olin ainut valkoihoinen asiakas, mutta eipä se tuntunut ketään haittaavan. Sovitin vaatteita monta tuntia ja tummat rouvat toimivat makutuomareina ja auttoivat niskavetoketjujen kanssa. Jos tarvisin juhla-asua, niin suuntaisin ehdottomasti aina näihin liikkeisiin. Nyt kuitenkaan mitään kaikilta osin niin nappimekkoa ei löytynyt, että olisi tullut kaupat, vaikka hyviä vaihtoehtoja oli monia. Sen sijaan ostin täy-del-li-sen jakun. Ja vähän muutakin, nimittäin löysin mahtavan ostoskadun, jossa oli mm. kolme Beyonceen omistamaa Jimmy Jazz -liikettä. En vaan voinut jättää näitä kauppaan...

Eli päivän ostossaldo, sil'vu'ple:

Paita: Jimmy Jazz $29,90

Ja tässä se täydellinen jakku *sydän*. Tähän kuului itse asiassa housutkin ja koko puvun oikea hinta oli $280 dollaria eli noin 250 dollaria enemmän kuin keskimäärin kaikkien muitten liikkeessä myynnissä olleiden vaatteiden... MUTTA puku oli alennuksessa $69,90, joten enää ei puhuta mitenkään kovasta hinnasta jakulle, joka voi toimia täydellisenä kevättakkinakin.

Capri-farkut: Jimmy Jazz $19.90

Laukku ja sormus olivat kaupasta, jonka nimeä en nyt muista, mutta -40 % alennuksessa! Laukku sopii täydellisesti Guessin korkkareihin, joiden korot muuten pitäisi kovan käytön takia käydä korjauttamassa.

Onko tämä nyt liian vaatimaton? Nyt on syytä kyllä lakata kynnet...

Mutta joo semmosta. Olin liikkeellä kuusi tuntia ja hoipuin noin sadan kilometrin kävelyn jälkeen kämpille aika voipuneena. Sitten tein sen, mistä aina Oulussa haaveilen, lähdin spontaanisti leffaan kymmeneltä illalla! Kävin katsomassa Something borrowed ja se toooodella oli hyvä! Olin ihan New York -huumassa kun leffassa näkyi kokoajan samoja maisemia joissa olin just kävellyt! Niin siistiä! Ihanaaaaaaaa.

Huomenna pitääkin sitten palata ruotuun. Opiskelua, pyykkäystä ja rahan säästämistä. Ja kirkko tietenkin, ha, nytpä tiedän mitä laittaa päälle! Hyvää äitienpäivää!

1 kommentti

  1. Hihii, jostain syystä mä kaikkiista innokkaimmin kommentoin näitä shoppailupostauksia ku mulla niin sormet syyhyää päästä sun ja Miksun kaa vähä kiertelemään Nykin kauppoja :P (niin ja ihania löytöjä oot tehny!:) Ja vitsi Brooklyn vaikuttaa ihanalta, sinnneeee <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!