Ärripurri!

Puuuh. Liian lyhyet yöunet ja ärsyttävä allergia!! Olen ollut ihan kärttyinen koko päivän lähtien siitä, että olin myöhässä koulusta. Tajusin yöllä, että olin unohtanut tehdä yhden haastattelutehtävän, jonka dedis oli tänään ja sitten hätäisesti haastattelin aamulla... Makea! Sitten kirjoitin jutun ja lähdin printtaamaan sitä alakerran business centeriin. Yllättäen siellä ei ollut yhtään vapaata tietokonetta ja verenpaine nousi. Lopulta sain esseet ulos ja juoksin metroasemalle todetakseni että metro lähti nokan edestä. Siinä sitten aivastelin ja laskin mielessäni sataan...

Pohdiskelin, että skippaanko koko tunnin, mutta päätin että jos ehdin koululle niin etten ole yli 20 minuuttia myöhässä, niin menen tunnille. No olin koululla 17 yli, joten oli pakko mennä ja kyllä se kannatti. 20 minuuttia on se raja, jonka jälkeen tulee poissaolomerkintä myöhästymisestä.

Luokassa odotti uusi vanhempi kalju miesopettaja pyöreine sangattomine laseineen, jossa oli oranssit linssit. Yllään hänellä oli hauska puku ja rintataskussa taskuliina. Tykkäsin hänestä välittömästi. Tämän valinnaisen kurssin nimi oli Newsletter, mutta täällä se kuulostaa enemmänkin aikakauslehtityöpajalta. Tarkoituksena on siis tehdä yksi lehti kuukauden aikana eri teemoista. Tämän numeron teema on "ensimmäinen kerta". Saapuessani luokassa oli menossa ruokakeskustelu, sillä tuntien aihe oli mennä syömään ravintolaan jotain mitä ei ole aiemmin maistanut ja tehdä siitä arvostelu ensi kerraksi. Sehän sopi, koska en ollut ehtinyt syödä mitään koko aamuna. Joo, noi ranskikset ei ollu se juttu, mitä en oo maistanut vaan vaan pitäleivän ja tsatsikin kanssa tarjoiltu gyro. Omnomnom!

Koulun jälkeen mentiin viettämään Patrician läksiäisiä Chinatownissa sijaitsevaan vietnamilaiseen ravintolaan. Yhden seurueessa olevan päällepäsmäröinti ruokien valinnassa sai taas kärttyni nousemaan... minä haluan tilata tuota lihaa, joka tarjoillaan kurkun viipaleitten kans! En muuta. Ei alkupaloja. "Mutta entä mitä jos kuitenkin tilataan yhteiset ruuat ja alkupalat kaikille ja jaetaan kaikki ruuat, otetaan nuudeleita ja..." Puuuuuuuh!! Ei kannata riidellä vastaan, jos toinen näkee kuvan kurkuista ja lihasta roskaruokakuurin jälkeen. Kurkku, mikä taivaanlahja ja maailman ihanin kasvi! No käyttäydyin nätisti, mutta pidin pääni. Totesin kuitenkin, että kunnon yöunet ovat nyt tarpeen. Kävin myös hakemassa apteekista, jotain tehodroppeja ja piti oikein allekirjoittaa nimi johonkin vihkoon etten ala käyttämään huumena niitä pillereitä! O_o

Vaikuttaa siltä, että kun budjetti alkaa olla totaalisesti lopussa, niin täytyy siirtyä ruokailemaan pelkästään ChinaTowniin. Kuvan annos limsoineen ja tippeineen maksoi 11 dollaria. Menun kuvassa lautanen oli täynnä kurkkuja, mutta hillitsin itseni ryhtymästä reklamoimaan.


Naamasta näkee, että joku on vähän kärttynen ja nuhainen
(varsinkin kun päällepäsmäri hyökkää vielä syliin istumaan.. :/ )

Mutta nyt siis nukkumaan. Huomenna aamulla on tasotesti, jonka perusteella tulee tuomio, että siirrynkö jatkamaan opiskeluja ensi viikolla Advanced-ryhmään! Jaikss! Pitäkää peukkuja! Meidän oman luokan opettaja Nichole tuli tosin tänään takaisin ja opiskelu maistui niin kivalle hänen kanssaan, etten halua vaihtaa ryhmää! Opettajan ja akateemisen johtajan mielestä mun olisi pitänyt tehdä testi jo viime viikolla, mutta olen lykännyt sitä vain ja ainoastaan sen takia, että tykkään niin paljon ihmisistä meidän luokalla. Ne ei ärsytä yhtään edes ärripurri-päivänä ja se on jo hyvin!

2 kommenttia

  1. Khihihiihhiiii erityisesti mua huvitti tuo sun päällepäsmäröivä "en tiedä mitä oikeasti haluankaan annokseeni" AASIAKAS luokkakaveri:D Voit varmaan kuvitella, et osu mun silmään;) Ja kyllä Jenkeissä kurkusta voi valittaa, sitähän siellä ei tod saa tarpeeksi koskaan!:P Hoho.

    Ihana Ulletin, tsemppiä kokeeeseeeeeeen!<3

    VastaaPoista
  2. Ihana Henutin, että kommentoit tätä, koska ajattelin että sää ainakin ymmärrät tämän mun kurkun puutostila -ahdistuksen :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!