Mr. Big!

No niin tänään se sitten tapahtui. Törmäsin kadulla suureen kuuluisuuteen, jota olinkin kovasti toivonut tapahtuvaksi. Olin maleksimassa kotiinpäin kirkosta ja pohdiskelin ajankulua ja sitä, etten ole katsonut kalenteriin kuukauteen, eikä ole hajuakaan mikä päivä on menossa. Tuntui, että olen ollut täällä jo tosi kauan, vaikka aika onkin mennyt supernopeasti. Siinä sitten laskeskeltuani viikkoja tajusin, että vielä on kuukausi jäljellä eli melkein yhtä paljon ehtii vielä tapahtua, kuin mitä tähän asti on jo tapahtunut! Huh!

Sitten alkoikin jo taas tapahtua. Valitsin tällä kertaa eri poikkikadun kuin yleensä, jota pitkin siirryin seiska avenuelta kotikadulleni. Yhtäkkiä alkoi kuulua kirkumista ja näin suuren idolini Jack Bauerin eli näyttelijä Kieffer Sutherlandin menevän sisälle teatterin ovesta. Huomasin, että kyseessä on That Championship season -teatteri, jossa siis pyörii parhaillaan kovien nimien tähdittämä näytelmä.

Kiefferin sujahdettua sisälle nenäni edestä (nyyyyh), ovi avautui uudelleen ja edessäni seisoi leffoista ja tv:stä tuttu Mr. Big eli näyttelijä Chris Noth ilmielävänä! Vast'ikään kuljin New York public libraryn ohi, jonka edessä näin sieluni silmin Carrien piiskaamassa Mr. Bigiä hääkimpulla. Ja nyt sitten Mr. Big! Jippii.

Voi jummi sydän alkoi tykyttää, kun tajusin, että nuo suuret filmitähdet oikeasti ovat myös elossa ja elävät elämää näissä samoissa kortteleissa kuin minä nyt. En ole teininä fanittanut mitään bändejä tai muita(pesäpalloilijoita ei lasketa!!) pahemmin, mutta nyt huomasin harkitsevani, että pitäiskö tulla tänne väijymään joka esityksen jälkeen, että näen sen Kiefferin kunnolla! 24-tv-sarja oli kertakaikkiaan ehkä yksi kaikkien aikojen parhaista sarjoista ikinä ja juuri pahapoika-hyvis Jack Bauerin ansiosta.

Jotenkin aloin pohtia myös ihan tuonne näytelmään lipun ostamista. Onhan se kuitenkin kivasti tehty Kiefferiltä, että se tulee just täksi kuukaudeksi tänne tekemään teatteria sieltä Los Angelesista! Ja ehkä olisin sen niinku velkaakin, kun hän silloin vuonna 2006 viitsi myös mennä juuri siihen Conan O'Brienin show'hun vieraaksi, joka me käytiin kattomassa. Onko tässä nyt joku kohtalo kyseessä?

Mutta. Kääk! Sitten kun katsoo kuvaa näytelmästä, niin voi ei minkä näköiseltä vanhalta sedältä entinen superagentti nyt näyttää!! Ei ei ei!! Taidan räpsäyttää silmiä ja kääntää takkia(...mutta kulkea kuitenkin jatkossa ko katua henkiset kiikarit ja kamera viritettynä villiintymistä varten...)

Ja vihdoin, vihdoin Osama t-paidat saapuivat kaduille! Olinkin jo ehtinyt odotella niitä. Jos Havaijilla saatiin "Tsunami selviytyjät" -t-paidat yhdessä yössä kauppaan, niin tämä oli surkea esitys. Mutta selvennykseksi kaikille, en todellakaan ole ostamassa noita :D


Mutta joo, pelkäämpä että tässä oli kaikki oleennainen "asia"sisältö tältä päivältä. Todettakoon vielä, että yllä näkyy kuva tämän hetken trendi-ravintola numero ykkösestä eli Shake Shackista, jonne saa jonottaa milloin tahansa syömään parhaita hampurilaisia (mikä muu ruoka nyt ketään kiinnostaisi) ikinä. En vaan voi uskoa, että ne nyt tuolla voisi olla jotenkin niin erilaisia, mutta ehkä se on sitten pakko testata tämä paljon vouhkattu paikka joskus, kun se on lähellä kämppääkin.

Loppuun vielä kuva "päivän asusta", jota lähdin tavoittelemaan pyytäessäni ohikulkijaa nappaamaan kuvan. Heh, hyvin näkyy! Mutta joo eipä muuta kuin hyvää uutta viikkoa kaikille! Munkki-Merjan seikkailut jatkuvat, jos luoja suo.


2 kommenttia

  1. Heh! munkki-merjan onni on tänään ollut vähän myöhässä kun Kieferi meni ohi suun.. Tai sitten se vaan varjeli sua ettet päässyt näkemään (ja pettymään) kun kieferi on vanhentunut niin paljon ja jack-agentti vanhentunut... Mutta voishan tuota ihan vakavissan harkita tuolla näytelmässä käyntiä kun kerran on kovia nimiä näyttelemässä ihan livenä(liun hintahan on tietekin tähtitieteellinen) Huippouja kuvia oot taas saanut tänne blogiin...
    Hyvää alkavaa uutta viikkoa kultaseni sinne rapakon taakse...

    VastaaPoista
  2. Mukavaa viikkoa itelles kultaseni! <3 Pitääpä googlettaa sen näytelmän hintoja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!