Keskiviikko

Istuskelen Hilton Fashion Districtin ala-aulassa kirjoittelemassa blogia. Vilkuilen sivusilmällä hotellin tulijoita ja menijöitä. Kirjauduimme aamulla sisälle tänne varsinaiseen majapaikkaamme ja sain pettymyksekseni kuulla, että nettiyhteys on huoneissa maksullinen. Tarkanmarkan tyttönä tulin sitten aulaan datailemaan ja säästin 14 dollaria. Sille on parempaakin käyttöä, sillä olen päässyt shoppailemisen makuun tänään!


Päivämme ei itse asiassa ole kyllä ollut mikään varsinainen shoppailupäivä vaan olemme enemmänkin kierrelleet nautiskelemassa kaupungin kaduista ja aistineet ainutlaatuista tunnelmaa taas varastoihin. Aamupalalla kävimme pitkäaikaisessa suokkariravintolassa Waverly Restaurantissa 6th avenuen ja Waverlyn kulmassa. Löysimme myös toisen hauskan ravintolan sattumalta, kun poikkesimme virkistäytymään hyisestä viimasta koristeelliseen paikkaan iltapäivällä Union Squaren tuntumassa. Täällä on kauhean kylmä, joten välillä on pakko käydä lämmittelemässä.








Päivän päätteeksi jäin yksin Times Squarelle kävelemään ja muistelemaan menneitä. Tässä kaupungissa oleminen on nykyään melko nostalgian täyteistä, sillä tuntuu, että joka kulmalla pulpahtaa jokin ihana muisto mieleen. Kaupat olivat auki vielä kymmenen jälkeenkin ja pian löysin itseni sovittelemasta vaatteita Quick Silverillä ja Forever21:lla. Hotellille takaisin metrolla hurruutellessani mietiskelin, että tämä kaupunki tekee minulle kyllä kummia. Aamuvirkkuna olin jo kahdeksalta käynyt suihkussa ja virtaa riitti koko päivän liikkeellä olosta huolimatta vielä öiselle shoppailukierrokselle! New York tekee hyvää minulle, ei siitä mihinkään pääse! 

Kaiken kaikkiaan päivän shoppailusaldoni oli hedelmällinen: kolmet leggarit, vaaleat bootsit, kaksi villaneuletta (että täällä tarkenee!) sekä lyhythihainen kauluspaita, jonka voi sitaista edestä kiinni. Yhdet kengät vielä jäivät polttelemaan Sohossa ja en saa niitä mielestäni... 

Kuvia en jaksanut vielä ostoksista räpsiä mutta ehkäpä myöhemmin niitäkin luvassa (tosin tämä wifi-tilanne on haasteellinen!). Nyt lähden nukkumaan, jotta huomisesta voi tulla yhtä mukava päivä kuin tästä. Kotona selkääni iskenyt noidannuolikin on tainnut jäädä historiaan. Loma (New Yorkissa) on ihmisen parasta aikaa.

5 kommenttia

  1. Se on jännä miten joistakin paikoista saa niin hirveästi lisäenergiaa että jaksaa vaikka mitä!

    Ja onpa muuten kivan hintanen netti! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, se on aivan ihmeellistä, mitä oikeanlainen ympäristö voi tehdä vireystasolle! Päästäpä asumaan tänne.

      Ja joo netti on 14 dollaria PÄIVÄ! Ihan tajuton. Mut jostain syystä tää aulan netti toimii myös täällä huoneessa vuorokauden ku on käynyt alhaalla loggautumassa, kätsyä :)

      Poista
  2. New York on todella sun kaupunki, duracel-Ulla <3

    Mitä "hienompi" hotelli, sitä kalliimpi netti! En tiedä miten kehtaavat New Yorkissa edes pyytää noin paljon yhteydestä, kun ympärillä on kymmeniä hotelleja / kahviloita, joissa nettiä voi käyttää ilmaiseksi.

    SAYL:n FB-kansikuva on sun kunniaksi Florida :) Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAAww K, pitääpä käydä kattomassa kansikuva! Hihihii sehän on vähintä että koko SAYL menee Florida-teemaan meidän reissun kunniaksi ;D Hienoa myötäelämistä, hih!

      Tohon Inkalle ylös kirjottelinki et onneksi ton naurettavan päivähinnan voi kiertää ku käy alhaalla kirjautumassa. Blogia ei jaksais yöllä lähtä kuitenkaan kirjottamaan mihinkään kahvilaan, mutta ei siitä kyllä olis valmis maksamaankaan. Mut hyvä näin. Saa nähdä miten seuraavissa paikoissa Floridassa on nettiä saatavilla. Luulen et sieltä just ois kiva raportoida kuvareportaaseja koska mun mielestä kaikki kuvat on ihania joissa on palmu :D Ja niitä luulis sieltä löytyvän...

      Poista
  3. Apuaaaaaah eipä vis-siin nouse matkakuume kun näitä kattoon!!!! Mieletöntä reissua mussut! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!