Pan Amia ja juustokakkuja

Löysimme tänään legendaarisen konkurssin tehneen Pan Am -lentoyhtiön kaupan Coconut Grovesta ja hullaannuimme ihanan eleganteista tuotteista ja meille tarjotusta ensiluokkaisesta palvelusta. Myyjä pisti pystyyn "koko produktion" kuten toinen miesmyyjistä kikatteli, kun hänen kollegansa puki kapteenin asun ylleen, jotta saisimme kunnollisia matkamuistokuvia. Amerikassa osataan tehdä ostostelusta elämyksellistä! 
Meillä molemmilla Mirkan kanssa lähti mukaan kaupasta omat näköisemme laukut, jotka tästä lähtien toimittavat cabin bagin virkaa reissatessamme. Ostin myös passin suojakuoret, jotka ovat Miamin tyyliin pastellimintun väriset ja jota koristaa Pan Amin logo. Myyjän mukaan näillä varusteilla tekee vaikutuksen kaikkiin lentoemoihin missä tahansa lentääkin, katsotaan! 


Päivämme ei kuitenkaan alkanut lentotunnelmissa vaan kovasti paljon lähempänä maata. Väistelimme aaltoja Atlannin valtameressä aamupäivän ja lilluimme hotellin katolla uima-altaassa iltapäivän. Kun nälkä koitti iltasella hypäsimme ajokkiimme ja ajelimme kohti Coconut Grovea, joka on Miamin alueen vanhin moderni asuinalue. Jätimme auton parkkiin valvotulle parkkialueelle, jossa meitä palvellut mies ei osannut sanaakaan englantia. Täällä osassa Yhdysvaltoja espanjaa kuulee päivittäin, sillä hispaanojen osuus väestöstä on erittäin suuri. Mies toisteli meille "mañana", jonka ymmärsimme tarkoittavan, että saisimme pitää autoa huomiseen saakka kuudella dollarilla. Melko edullista South Beachiin verrattuna, jossa joudumme pulittamaan 30 dollaria yön yli parkkeerauksesta. Olen muuten vähän mietiskellyt enspanjan kielikurssille menemistä, sillä jostain syystä kieli on alkanut kiehtoa minua täällä. Syy miksi ajoimme Coconut Groveen oli ruoka, kuten arvata saattaa. Syntymäpäivätoiveeni oli syödä illallista kuuluisassa Cheesecake Factorissa eli juustokakkutehtaalla. Emme kuitenkaan ehtineet sinne syntymäpäivänäni risteilyn takia, joten suuntasimme sinne tänään. Ja emme joutuneet pettymään! Nimestä huolimatta ravintola tarjoaa myös kattavan ruokalistan juustokakkujen ohella ja annokset olivat  valtavia ja herkullisia. Voi mennä tänä iltana mahan viereen nukkumaan!Miamin Cheesecake Factory oli kolmas käytimme ko. ravintolassa, sillä olemme onnistuneet vierailemaan aiemmin herkkukeitaalla Honolulussa ja San Diegossa. Seuraavaa kaupunkia odotellessa! :) 


Nyt köllähdän unten maille viimeisen kerran Dream-hotellimme pehmeiin lakanoihin. Aamulla suunta kohti Key Westiä ja Yhdysvaltojen eteläisintä pistettä! Odotukset ovat melko korkealla. 

2 kommenttia

 1. Nuo lentoyhtiöiden cabin bagit on jotain niin siistiä! Mää ostin vuosia sitten itelleni keltaisen hawaiian airlines (näkyy muistaakseni niissä blogin aivan ekoissa postauksissa), mutta se kävi vaan yhen reissun sillä oli vähän huonon kokonen: liian iso kaupungille (liikaa tavaraa, käy liian painavaksi) ja liian pieni käsimatkatavaraan (liian vähän tavaraa, ei mitään järkeä). Nyt se on muutaman vuoden makoillut varastossa, mutta ehkä nyt inspiroidun keksimään sille käyttötarkoituksen!

  Ja espanjan opiskelu houkuttaa täälläkin! Kävin opiskeluaikoina yks ja puoli kurssia espanjaa, ja se oli tosi ihanan oloinen kieli ja tykkäsin höpötellä kaikkea, mitä nyt silloisella kielitaidolla osaisin. Mulla ei kuitenkaan oo koskaan aikaa iltaisin mennä mihinkään kansalaisopiston kurssille, joten oon toisena vaihtoehtona miettiny jotain netin verkkokursseja, kai niilläkin jotain oppis..

  Ja Cheesecake Factory on muuten semmonen mesta missä en oo koskaan käyny, San Franciscossa meinattiin käyä mut se jotenkin jäi, ehkä ens kesänä sitten! :)

  Nauttikaa Key Westistä! <3

  VastaaPoista
 2. Hawaiian airlinesin laukku kuulostaa ihanalta!!! Ehdottomasti käyttöön ja uusia kuvia blogiin =) Mut oli tuo kieltämättä kans vähän hankalan kokoinen siinä mielessä et me mentii viimesenä koneeseen miamista pariisiin ja kaikki ylähyllyt oli ihan täynnä. Sit piti ottaa tuo laukku jalkoihin ja ku istuin keskellä keskellä niin jalkatilaa ei ollut sitte about yhtään ku en halunnut runtata uutta laukkua. Niinpä en saanut nukutuksi yhtään ku oli koko ajan niin huono asento xD

  Koitetaanpa saada aikaseksi opella espanjaa, se ois varmasti siisti kieli oppia! Tuolla huomas et aika monet lauseet jo tunteekin ku kuuli niitä.

  Ja laittakaahan Cheesecake factory todolle kesän reissulle! Suosittelen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!