Syntymäpäivä paratiisissa

Mistä on tehty täydellinen syntymäpäivä? Auringosta, lämmöstä, ystävistä. Palmuista, biitsistä, kirkkaan loistavista väreistä. Lämpimästä, turkoosista merestä. Onnitteluista kaukaa ja läheltä. Hyvästä ruuasta ja juomasta. Risteilystä, julkkisten talojen bongailusta, jalkapallohuuman myötäelämisestä. 

Siitä on hyvä syntymäpäivä tehty. Miami tarjoaa moitteettoman mainiot puitteet täyttää 31 vuotta. 
Tunnen täydellistä onnea. Elämä ei voisi olla täydellisempää kuin juuri tällä hetkellä. 

Gianni Versacen kartano, jonka edessä hänet murhattiin vuonna -97, sijaitsee suoraan hotellimme takana. Muodinluoja Versacen hautajaiset muistetaan loistokkuudestaan, ja jopa prinsessa Diana kuului hautajaisvieraiden kutsuvierasjoukkoon. Miamin art deco -alue on maailman suurin kyseisen arkkitehtuurityylin edustaja maailmassa. 
Risteilyllä ajoimme tänään lukuisten maailman tähtien asuntojen edestä. Näimme mm. Ricky Martinin, Sylvester Stallonen, Tom Cruisen, Madonnan, Julia Robertsin ja kumppaneiden hulppeita koteja. 

Auringonlasku oli mielettömän hieno väreissään ja meikätyttö on maailman onnekkain uuden kameran omistaja <3 Tämän parempaa lahjaa en olisi voinut saada! Nyt onnellisena kellahdan unten maille, jotta jaksan aamulla kipittää ensi töikseni taas takaisin rannalle. Voi kuinka rakastankaan ke-sää.

Terkuin aurinkoenergialla ladattu Ulletin =) 

7 kommenttia

 1. En voi muuta ko huokailla näitä kuvia katellessani, ihania! Ja ihana tuo auringonlasku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täällä on kyllä värejä luonnon, ihmisten ja arkkitehtuurin puolesta kadehdittavalla tavalla.

   Poista
 2. Kauniita maisemia ja ihmisiä, erinomaisia kuvia :) Täytynee lisätä Miami must travel/see-listalleni, vaikka oonkin ehdottomasti enemmän talvi-ihminen... oon kummallinen, tiedän. Leppoisaa ja aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Sulla on kauniin sävyiset hiukset!

   Poista
  2. Hihii, talvi-ihminen kuulostaa kyllä oudolta :D Mutta tykkään susta silti! Kyllä sanoisin, et Miamin voi laittaa huoletta must see -listalle. Onhan tämä tosi turistipaikka, mutta ei täällä suomalaisiin ole törmännyt. Juuri tuo Inkallekin yläpuolella hehkuttamani värimaailma, amerikkalainen ruoka ja ilmasto sekä voisikohan sanoa kuubalaishenkisyys ovat kyllä viehättävää minusta.

   Poista
  3. Selvennyksenä vielä, että tykkään kirpeistä pakkasista ja valkoisista hangista. En niinkään näistä sohjokeleistä. Sä oot kans tosi kiva <3   Poista
 3. Ja kiitos hiuskehuista, tuo tukka kyllä toimii täällä ilmastossa paljon kivemmin laadun (eli sen miltä se tuntuu) ja värinkin puolesta kuin pakkasessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!