Tehtävä Brooklynissä

 Tunnit eivät riitä päivässä, kun on kyse tästä kaupungista. Taas lähdimme aamulla liikkeelle ja päivä on täyttynyt kameraharjoituksista ja täysillä eletystä elämästä aivan liian nopeaa. Mainion päivän kruunasi Mamma Mia -musikaali, josta kotiuduimme vast'ikään hotellille. Taas on varastoissa pursuavaa elämäniloa ja svengiä mielensopukat pullollaan. Iltasella, kun kävimme hakemassa lippuja Times Squarelta, napsin auringonlaskun aikaan muutamia kuvia. Täällä ei tarvi istua vain musikaaliteatterissa saadakseen väriä elämään talvella.  Iltaa lukuunottamatta olemme pyörineet tänään Brooklynissä. Meillä oli siellä missiokin. (Äidin huolestuneen mailin jälkeen laitoin tänään huosut jalkaan, etten palellu. Ne ainoat, jotka ovat mukana ja nekin piti kalastaa Florida-laukusta. En ole oikein housuihmisiä, mutta tänään löysin vähän talvisemmat farkut Jimmy Jazzin alesta, saapa nähdä tuleeko niitä käytettyä!)


Mutta niin. Missiomme oli tärkeää sorttia nimittäin kävimme hakemassa erään tulevan hääparin tulevaan suureen juhlaan liittyvän sormuksen Williamsburgista Catbird-liikkeestä, jonka Mirkka oli bongannut Lauren Conradin blogista! Naureskelimme myyjättärelle, että ihan varta vasten matkustimme Suomesta asti tätä sormusta hakemaan kiitos sosiaalisen median tarjoaman inspiroitumisen :)

Brooklynissä näimme ensimmäisen ja ainoan merkin Sandy-myrskyn tuhoista, mitä on meidän reissullamme tähän mennessä tullut vastaan. Erään kirkon yläikkunat näyttivät menneen rikki ja iso oksankarahka oli tarttunut kattoon kiinni.


Tämän päivän onnenhetkiin kuului aamiainen toisessa suosikkiaamiaispaikassamme Ihopissa, jonka löysimme ensimmäisen kerran jo Honolulussa. Pannukakkutalon aamiaiseen kuului tietysti pannareita ja minun valitsemaan versioon oli leivottu sisään juustokakkua! Voitte varmasti uskoa, että mistä herkusta puhutaan! Aamiainen onkin kehkeytynyt meidän tärkeimmäksi ateriaksi täällä, sillä jotenkin päivät kuluvat vain niin uskomatonta intoa puhkuen, että tänäänkin päivän toiseksi ateriaksi sai kelvata dollarin pizzapalat :D Oltiin jo pöytäjonossa hienoon italialaiseen ravintolaan kyllä, mutta aika loppui, kun piti ehtiä Winter Gardeniin katsomaan musikaalia. Onneksi koko jengimme on joustavaa sorttia ja suunnitelman muutokset voidaan ottaa vain naureskelemalla vastaan. 


Ja kun eilen lupailin, niin loppuun vielä sneak peekiä ostoslöytöihin... 


Mutta nyt hyvää yötä ja huomenta, New York vaikenee tämän myötä yöpuulle. 

4 kommenttia

 1. Ei vitsi, meillä jäi ihop testaamatta viime reissulla ja kattelinki niiden nettisivuja viime viikolla (:D) että on pakko päästä sitte ens kesänä testaamaan niiden pannareita, nams!

  Ja miten ihana tuo catbird -kauppa!! Kävin kuolaamassa nettisivuja ja jos ei olis oma sormus jo hankittuna niin varmasti ainakin harkitsisin sen hankkimista tuolta, aivan superkauniita oli nimittäin!

  Ihania kuvia taas! :)

  VastaaPoista
 2. Ihop on i-ha-na! Ehdottomasti todolle se ensi reissulle kuule :) Miamisakin pitäis olla Ihop ihan meidän hotlan naapurissa, joten ehkä tulee vielä toisenkin kerran käytyä siellä. Tänään suunnitellaan bagel-aamiaista jossakin kahvilassa. Yks parhaista asioista Amerikassa on kyllä just aamiainen!

  Mistä sun sormus on hankittu? Ihkua aikaa kyllä sielläkin elellään, häitä ja roadtripiä, eipä eipä hullumpaa!!!

  Ihana ku jaksat kommentoida ja myötäelää, sisko!

  VastaaPoista
 3. Yhdyn niin tuohon kommenttiin, että aamiainen on amerikan parhaita juttuja! :) Ootan jo kieli pitkällä ja ollaan Karimin kanssa puhuttu niistä jo niin paljon! :D

  Mun sormus on äidin vanha, sitte on jotain mikä muistuttaa siitä joka päivä. :)

  Ja en voi olla kommentoimatta! :D

  VastaaPoista
 4. Iiiiiih, hirvee teaseri, tahtoo nähdä sen the sormuksen!!!:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!