Kurkistusta Boulevard-H -muoti-blogazineen

Viikon päästä se on täällä! Meidän suuri unelmamme, Boulevard-H -muoti-blogazine, näkee päivänvalon keskiviikkona 4.12. klo 19. Perustettiin muutama tunti sitten Boulevard-h:lle oma Facebook-sivu ja pakko sanoa, että jännitys on nyt kyllä huipussaan! Muutamassa tunnissa Facebookiin kertyi yli sata tykkääjää. Mahasta ottaa, sillä pian blogia ja klassista muotilehteä yhdistävä esikoisnumeromme on kaikkien luettavissa verkossa.


Mutta mistä tarkalleen ottaen on kysymys? Muistatte muotitoimittaja-kurssin, jonka aloitin viime keväänä (ja josta tämä blogikin sai alkunsa)? Muutamien innokkaimpien kurssikavereiden kanssa aloimme vuoden mittaan kehitellä päässämme ideaa omasta muotilehdestä, sillä pitihän opitut taidot saada käyttöön. Ja miksipä vain unelmoida, jos voi ryhtyä tuumasta toimeenkin. Nappasin mukaan Miksun graafiseksi suunnittelijaksemme ja aloimme takoa.

Editorial-kuvauksia, haastatteluja, kolumneja... kaikkea mitä rakastamme lehdistä nauttia. Työn edetessä huomasimme, että lehti sai äänen meiltä. Emme tulleet tehneeksi "objektiivista" muotilehteä vaan tekijöiden näköisen tuotoksen. Mukana on useampi bloggaaja ja päätimme ottaa kokemuksemme vuorovaikutteisesta blogimaailmasta vahvuudeksemme. Tehdään sitä mitä osataaan! Monikanavainen, vuorovaikutteinen blogazine sopi meille kuin nyrkki silmään.

Jos termi blogazine on teille tuntematon, voin kertoa, että se ei ole tuulesta temmattu ja meidän keksimämme. Urban dictionary kertoo, että käsite tarkoittaa nettipohjaista klassisen aikakauslehden ja blogin fuusiota, joka edustaa organisaation sijaan yksilöiden näkemyksiä. Kuitenkin blogazine on myös kuin lehti: se on taitettu ja visuaalisuuteen on panostettu samalla tyylillä kuten lehdissä.

Se mitä kaikkea juuri Boulevard-h on, selviää 4.12. alkaen world wide webissä! ;) Seuraa meitä Facebookissa, Instagrammissa ja Boulevard-H:n omilla nettisivuilla!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!