Kumma kuume

Miten sen nyt sanoisi. Mulla on aurinkolasikuume keskellä marraskuuta. Ja vieläpä turhan kalliita Pradan laseja kohtaan. Oon keksinyt paljon oikeutuksia tälle kuumeelle:

1. On itsessään positiivista kehittää aurinkolasikuume marraskuussa - in your face winter hähä!
2. Mulla on murrosvaihe elämässä, johon on kuulunut vahvasti Kylmästä lämpimään -biisi. Anna Abreau toi sen mun tietoisuuteen Vain elämää -ohjelman kautta ja lasit kuuluvat pakettiin
3. Flower power, vapaus, naisellisuus (joka ON myös flanellipaidan alla), vapautuneisuus, a la la la long -attitude
4. Sol Sidan. Oon saanut snobi-vaikutteita telkkarista ruotsalaisilta, kaikesta voi syytää ruotsalaisiaMun ystävä sanoi tänään puhelimessa, että sun elämässä on nähtävissä erilaisia vaiheita ja se on hienoo.

Jaa. Nää lasit vois mun mielestä tulla tän elämänvaiheen symboliksi.

Neljä viikkoo ja me mennään kylmästä lämpimään! Menen ainakin sovittamaan näitä kaunokaisia Neiman Marcusille, enkö meekki.


Kuvat: google

6 kommenttia

 1. Ihan hullua että teidän reissu on jo kohta!!! En malta oottaa että pääsen taas lukemaan sun ihania jenkkilomapostauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva, että joku odottaa niitä <3 :) Musta tuntuu, että reissuun on vielä ikuisuus :)

   Poista
 2. Hih Ultsi sielä fiilistelee, oot ihana! <3 Tässäpä toinen vinkki joka vois nyt upota, menee ainaki samaan genreen ja teemaan. Mä kuuntelin tätä ihan mielissään kesällä :)

  http://open.spotify.com/track/6vmVoq7wCInrDlFDw14tnI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tuosta linkistä murunen! Kuuntelin sitä salilla ja oon kuullutkin ton ennen mutta luullut sitä Jukka Pojaksi, kuulosti ihan samalta! Hyvä hyvä lisää samantyyppistä settiä, ja vitsi mitkä sanat!! Aijajai miten asiaa! Uppoaa varmasti sunki fiiliksiin :)

   Poista
 3. Kyllä mä näkisin nuo lasit sulla. Ja äkkiäkös se kevätaurinko alkaa paistamaan teidän loman jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, huippua saada kannatusta tälle vimmalle :) En tykkää hirveesti talviauringosta, joten tollaset lasit vois vähentää menninkäisen shokkia ku aurinko hohtaa keväthangilta...

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!