Ihania kaupallisia herkkuja

Yksi varmaan kaikista muotilehdistä löytyvä juttutyyppi on muotipalsta. Saimme kurssilla kotitehtäväksemme suunnitella sellaisen Galerie Forsblomin näyttelyn pohjalta. Jaanpas teille oman tuotokseni, jos se vaikka sattuisi inspiroimaan jotakuta. Yllätys yllätys amerikkatyttö bongasi Robert Lucanderin näyttelystä heti voimakkaimmin teoksen, jossa oli Amerikan lipun vaikutteita ja palsta muotoutui tämän teeman ympärille. Nyt löytyy mukavasti paljon kaikkea Jenkki-lippu-vaatetta vähän joka puolelta, joten vaatteiden löytäminen palstalle ei ollut vaikeaa.Omat suosikkini näistä ovat Dsquared-farkut (2 ja 7) sekä Ralph Laurenin Denim&Supply-laukku. Olen ihan villinä koko tuohon Ralph Laurenin kokoelmaan, johon voi tutustua lisää tästä. Jos Ralphin-poika sattuu lukemaan tätä postausta (kuten todennäköistä on, hah) niin juu voin alkaa mielelläni markkinoimaan brändiänne tässä blogissa jatkossakin ;)

Viime aikoina blogimaailmassa on kohistu Kuningaskuluttajan 28.2. ulos tulleesta jaksosta, jossa on ilmeisesti negatiiviseen sävyyn ruodittu blogien kaupallisuutta. Kuten varmaan arvaatte, tämä blogi ei kuulu näiden kaupallisten blogien joukkoon ja vain omasta halustani vinkkailen suosikkimerkeistä silloin tällöin. Minulla ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan, että joku tienaa blogia pitämällä ja mainosyhteistyöllä. Jos Ralphin-poika ottaisi yhteyttä, niin en sitä tosiaan laittaisi vastaan minäkään! Mutta enpä usko, että se on blogin pitämisen päämotiivi monellakaan, vai mitä mieltä olette? Omaksi iloksi tätä hommaa kirjotellaan, ainakin täällä. Ja jokaisellahan on vapaus valita mitä blogeja lukee, jos kaupallisuus on punainen vaate jollekulle.

Meillä on tulossa kurssilla kokonainen päivä tästä aiheesta Pupulandia-blogin Jennin kouluttamana, ja odotan sitä todella innolla. Pohjustukseksi alankin katsomaan nyt tuon Kuningaskuluttajan jakson, sillä sen voi näemmä katsoa vielä Yle Areenasta.

Ps. Kiitos kaikille kommenteista, joita olen saanut ilahduttavan paljon viime aikoina! Ne todella ovat lämmittäneet mieltä! <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!