Inspired by Navy Uniform

Hellurei! Terveisiä Raahesta hillittömästä illanvietosta vaarin kotisohvalta! :) Maken sairastumisen takia jouduimme jäämään tänne ja suunnitelmat ystävien tapaamisesta Oulussa menivät mönkään. Väsäilin aikani kuluksi kollaasin torstain työasun tiimoilta. Etsin huvikseni inspiraatiokuvia tyylin tueksi. Olen koittanut innostua jo olemassa olevien vaatteideni käytöstä, mutta ne kyllästyttävät totta puhuttuna melkolailla, kun mieli halajaisi koko ajan kevätuutuuksia.



Kuvassa näkyvä Elie Taharin jakkuni on kuitenkin melkoinen löytö eräästä brooklyniläisestä vaatekaupasta parin vuoden takaa. Eksyin sattumalta tähän tummien naisten suosimaan kauppaan, jossa vietin ihanan hetken rouvien kanssa liikkeen ainoana valkoihoisena asiakkaana. Rouvat analysoivat sovittamiani vaatteita ja vetivät mekkojen niskavetskareita kiinni. Se oli kyllä yksi parhaista shoppailureissuista ikinä. Kaivoin sattumalta vast'ikään Googlen kuvahaulla putiikin nimen ylös, joten nyt tiedän kertoa, että kyse on sellaisesta kaupasta kuin Yvette Boutique osoitteessa 60 Court Street, Brooklyn. Suosittelen piipahtamaan, jos on Brooklynissä päin liikkeellä.

Taharin vaatteita näin myynnissä mm. Macy'sillä huomattavasti suolaisempaan hintaan ja mainittiinpa merkki Ruma Bettyssäkin, joten mielestäni onnistuin osumaan kultasuoneen ;)



Taustakuvien lähteitä kaivellessani törmäsin Strictly Style -blogin postaukseen, joka oli laadittu yllä näkyvän Olivia Palermon asun inspiroimana. Itsekin ihastuin Olivian tyyliin kovasti. Ehkäpä tässä vinkki kuinka kehittää jakun ympärille keväinen asukokonaisuus? Ja voi noita korkoja, tässä on stilettikorkokantaa parhaimmillaan. Appppproved!

Taustakuvat: täältätäältä, täältä, täältä, sekä täältä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!