End of an Era

Olipahan viikonloppu! Meillä on ollut oma asunto Oulussa seitsemän vuotta ja tällainen tavarahiiri kuin minä on näemmä ehtinyt täyttää nurkat ja kaapit siinä ajassa kiitettävän tehokkaasti. Kun muutimme reilu vuosi sitten Helsinkiin, oli meillä maailman helpoin muutto, sillä pystyimme jättämään kaiken tarpeettoman Ouluun. Nyt pohjoisen tukikohtamme kuitenkin menee vuokralle kokonaan, joten on on tullut aika kohdata taakse jätetyt tavarat.

Tässä tuli sitten se sopivan pakottavan hyvä syy alkaa siihen myyntihommaan, jonka kerroin olevan minulle jotenkin epämiellyttävä juttu. Mutta projektiin ryhtyminen tuotti tulosta jo tämän viikonlopun aikana! Taakse jättämämme tavarat osoittautuivat löydöiksi joillekin toisille ja matkakassa alkoi karttua mukavast ;)

Meidän ihanat nykyiset kämppis-vuokralaiset järjestävät kotikirppiksen asunnossa parin viikon päästä. Valmistauduimme tyhjennysmyyntiin kuvaamalla ja hinnoittelemalla kaikki tavarat sekä laittamalla ne esille asunnossa. Hommaa oli melkoisesti. Lisäksi ehdimme tavata rakkaita kahdella paikkakunnalla ja käydä päivän töissä, joten voi sanoa, että aika on käytetty harvinaisen hyvin viimeisen kolmen päivän ajan.

Kotimme Oulussa on toiminut lukuisten eri teemabileiden ja kokoontumisten tyyssijana. Sisustusta ja huonekaluja on pöyritetty mielin määrin, niin että ruokapöytä ja parisänkykin ovat saaneet välillä kuulua olohuoneen varustukseen. Asunto on ollut meidän ensimmäinen oma koti, jossa on saanut olla juuri niinkuin on itse parhaaksi nähnyt. Nyt nämä seinät tulevat tarjoamaan kokemuksia ja muistoja uusille ihmisille. Toivottavasti he voivat viettää siellä yhtä onnellisia hetkiä kuin me olemme siellä kokeneet.

Loppuun muutama fiilistelykuva aina vuodelta 2005!
2 kommenttia

  1. Mulla tulee niin ikävä Kalliotietä! Mutta toisaalta jos ei ikinä luovu mistään vanhasta, ei voi tulla eteen uusia ihania asioita.. :)

    VastaaPoista
  2. No joo tuli kyllä nostalginen olo noista kuvista :) Mutta viisas lausahdus tuo jälkimmäinen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!