Reitti rinnuksilla

Jaajaa, näemmä tällainen päivän asu -kuva on julkaisematta, joten laitetaanpa nyt eetteriin. Asu oli ylläni lauantaina. Neule on löytö eräältä öiseltä shoppailukierrokselta Times Squaren Forever21:lta, mekko Seppälästä, kengät Steve Maddenilta ja sukkikset niin ikivanhat, etten muista mistä. Paita toimii kätevänä muistilistana paikoista, jonne pitää päästä taas pian! Etenkin tuonne navan yläpuolelle ikävöin niin kovin ja San Francisco on vielä kokonaan näkemättä. Tähän on saatava muutos! :)Onko siellä puolen ruutua himotuksia uusien vaatteiden tai reissujen suuntaan? Kumpaan kannattaa satsata ennemmin, jos vain toinen pitää valita? Kertokaahan kullanarvoisia näkemyksiä tähän dilemmaan! ;)


6 kommenttia

 1. Ihana neule! F21 on paras. <3 Itse nautin enemmän arkipäiväisestä hemmottelusta (kuten shoppailusta) usein, kuin hienoista reissuista kerran tai pari vuodessa. Onneksi Euroopassa reissaaminen on kuitenkin nykyään aika edullista jos lentää halpayhtiöllä ja asuu hostellissa, joten matkusteluakaan ei ole tarvinnut kokonaan unohtaa.

  Tänä talvena olen joutunut säästämään reissuja varten, koska yritän valmistua kesäkuussa, ja sitä ennen minun on saatava suoritettua loppuun opintoihini kuuluva kieliharjoittelu. Menen tämän kuun lopussa Lontooseen, ja toukokuussa Irlantiin. Säästäminen on onneksi vähän helpompaa, kun ajattelee, että sieltä reissusta voi sitten ostaa jotain kivaa, jota Suomesta ei välttämättä saa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Hanna! Erittäin hyviä pointteja! Nautihan reissuista, huipulta kuulostaa, että niitä on tulossa ihan kaksin kappalein :)

   Poista
 2. Heh, mun vastaus ei varmaan yllätä: reissuihin tietty! Mutta paras on yhdistää ne molemmat, sanoi hän ja virnisti Terhi Pölkin kenkiensä suuntaan suunnitellen ens viikon Lontoon reissua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihitystä tälle kommentille! Ihana Inka <3 Vähän sää oot ansainnut päästä vihdoin taas reissuun! Ihan sun puolesta on tuntunut tuskaa, ko tiiän mitä tuskaa se reissutauko meikäläisen kaltaisille ihmisille tuo!

   Poista
 3. Kyllä mulla reissailu veisi voiton :) voi että tuota paitaa tuijottaessa matkakuume vain nousee ja nousee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista Ninni! Onko sulla joku reissu tulossa? Mullakin reissailu on vienyt voiton aika monta kertaa... :)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!