Ostostelua Victoria's secretiltä

En ole kummoinen nettikaupoista ostostelija (tilipussin ja suomalaisten palveluammattien onneksi), mutta tilasin hiljattain rintsikat Victoria's secretin verkkokaupasta. Kyseinen merkki on mielestäni ylivertainen alusvaatetoimija houkuttelevalla brändillään (kaikki taitavat tuntea maailmankuulut muotinäytökset), laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan sekä toimivalla palvelukonseptillaan. Minulla on pelkästään hyviä kokemuksia jo useiden vuosien ajalta merkin laadukkuudesta. Kerronpa vähän ostoskokemuksestani, nimittäin olen viime aikoina itse kiittänyt blogeja hyödyllisistä vinkeistä mitä erilaisimmilta aihealueilta. Blogit rules! :)Olen käynyt Victoria's secret -ketjun liikkeissä Amerikan reissuillani ja saanut sitä kautta tietoon oman kokoni. Liikkeissä on mainio systeemi, jossa myyjä ottaa mitat ja tuo boxin sovituskoppiin. Laatikko on täynnä erilaisia rintsikkamalleja omaa kokoa, ja sitten vain sovittelemaan, että mikä on juuri itselle parhaiten istuva malli. Kun sitten on pari mieluisinta mallia tiedossa, voi pukea ylleen ja lähteä kiertämään tätä alusvaatteiden karkkikauppaa. Myyjätär availee laatikoita ja näyttää, että missä kuoseissa ja väreissä valittua mallia on saatavilla. Sitten vain valitsemaan!

Nyt kotona sitten tarkistin olemassa olevista alusvaatteistani mallin ja koon ja sitten vain nettikauppaan klikkailemaan. Valitsin Dream Angels -mallista tällä kertaa valkoiset kukkakuvioiset kaunottaret, joissa välkkyy pieniä timantteja pitseissä. Arjen luksusta! Suomessa ei mielestäni ole maailman helpointa löytää isompia kokoja kauniissa malleissa vaan ne ovat vain keskiarvoihmisten herkkua.

Paketti saapui kotiin todella nopeasti sen jälkeen, kun oli käynyt maksamassa tullimaksun verkkopankissa. Eli tämä on syytä ottaa huomioon: nettikaupassa tehtyyn ostoon ei sisälly tullimaksut vaan se tulee maksaa jälkikäteen. Tästä tulee viesti sähköpostiin ja muistutus tekstiviestillä. Tullimaksu oli noin 15 dollaria rintsikoideni osalta.

Kaupasta ostettaessa tuotteet kääritään vaaleanpunaiseen silkkipaperiin ja tyylikkäisiin kovapintaisiin paperikasseihin. Netin kautta tilatessa on mahdollista saada kassi ja lahjapaperiin pakkaus lisämaksusta.

Kylläpä tulee ikävä Amerikkaan taas. Siellä osataan luoda elämyksiä ja minun leikkisään mielenlaatuni se kyllä sopii! :)

Kuvat: Googlesta

8 kommenttia

 1. Minä en ole koskaan saanut vielä varsinaisesti aikaiseksi tehtyä ostoksia Victoria's Secretista, mutta kierrellyt kyllä olen. Ja sain viime kesän reissulta tutultani kupongin, joka häneltä olisi jäänyt kokonaan käyttämättä, jolla sai ilmaiseksi yhdet tietyn malliset alushousut. Kyllä mieluusti ostostelisin siellä ihan oikeastikin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen pitää olla kyllä oikea fiilis, että jaksaa rueta alusvaatteita sovittelemaan. Ja sitä boxia saattaa joutua pyytämään myyjiltä, mutta se kyllä helpottaa asiointia. Etköhän sää vielä päädy sinne shoppaileen, uskoisin niin ;)

   Poista
 2. Voi vitsi, olipa taas mielenkiintoista asiaa! :D Mää en aikaisemmilla jenkkireissuilla oo uskaltautunu vieraileen VS -liikkeissä lainkaan, mutta oon jo pitempään aatellu että voisin käyä ens reissulla parit liivit kotiuttamassa. Nyt tämän postauksen innostamana meen ihan varmana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, VS vois antaa mulle provikkaa hahah ;D Mutta joo voin kyllä suositella ja kannattaa pyytää myyjiltä se boxi ja pyytää niitä mittaamaan oma koko, niin se ostostelu tulee huomattavasti helpommaksi.

   Poista
 3. Voi perhana, nyt pitää käydä shoppaileen!

  VastaaPoista
 4. Euroopan ainoa VS taitaa olla Lontoon Bond Streetillä. Upeasti sisustettu myymälä, mahtavat valikoimat eivätkä hinnat olleet älyttömän pahoja; 44 punnalla sai kahdet liivit helmikuussa 2013. Ja ostokset pakattiin VS-silkkipaperiin kuten Ulla mainitsi. Ystävänpäivän alla sai yli 150 punnan ostoksiin kaupan päälle luksussuklaata kauniissa sydänrasiassa. Asiakaspalvelua parhaimmillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Mullakin on ollut se käsitys, et Lontoosta ja Dubaista taitaa löytyä "lähimpää" liikkeet mut ei tosiaan kovin paljoa ole kyllä valitettavasti tarjolla täälläpäin. Toisin kuin Jenkkilässä, jossa taitaa kaikista isoista kaupungista löytyä.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!