* Girl Power *

Parempi sanoa, niin on sitten ainakin varoitettu. Ensi viikonloppuna kaksi (toodella pahamaineista) tyttöjengiä kohtaavat Helsingissä ensimmäistä kertaa. Kalenterisähläykseni takia tulin kutsuneeksi sekä lapsuus- että opiskelukavereista koostuvat ystäväjengini kaupunkiin samana viikonloppuna ja nyt on vaarana, että kaupungista loppuu tämän seurauksena höyhenet, kultareunaiset käsipeilit ja pastellivärit, mutta eipähän ainakaan ole tyttöenergiasta puutetta. Teitä on varoitettu. Koko cosmopoliitti konkkaronkka on pian täällä. Helsinki Girl Weekend - Sinua Odotetaan!


Mikko saat sääkin tulla, mutta omalla vastuulla.


En_malta_odottaa!!!

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja tuo teidän puuhkaklubi on kyllä jotain vähän kahehdittavaa..

  Mutta tulin kysymään siitä teidän ekasta road tripistä jenkkeihin, kun kävite Tijuanassa, niin miten se käytännössä onnistui? Kävelittekö vaan rajan yli, menittekö jollain bussilla vai miten? Ollaan mietitty että käytettäis yks San Diego -päivä Tijuanassa vierailuun, jos uskalletaan. Pitää tsekata turvallisuustilanne vielä ennen reissua.

  Ei muuta, meen nyt lukemaan sen teidän vanhan blogin läpi! :D

  VastaaPoista
 2. Hih puuhkaklubi on kyllä kullanarvoinen. Tuut sitten messiin, jos muutatte Helsinkiin! :)

  Ja Tijuanasta, niin kyllä me vaan käveltiin rajan yli. Kannattaa tosiaan tutkailla sitä turvallisuustilannetta, mutta jos mahdollista niin se on elämys käydä siellä! Paluumatkalla ne yrittää väkisin myydä valkonaamoille jonon ohi -passia (joitahan myytiin Jenkkilässä vähän joka paikassa oikeasti) ja me taidettiin haksahtaa siihen, koska jono oli tosi pitkä rajamuodollisuuksiin. Ei kuitenkaan kannata, se oli Meksikossa täyttä huijausta, eikä mitään jonon ohi pääsy ole. Kannattaa siis varautua sitkeisiin huijareihin ja torjua ne vaan.

  Määki kävin lukemassa sen blogin läpi ja oon nyt hirveessä matkakuumeissa täällä! :) Raivaan tieni sinne taas pian kyllä! Ihana muuten huomata, että tietää ainakin jonkun asian konkreettisesti mitä haluaa, niin voi saada sen toteutumaan tahdonvoimalla ja sillä läpi harmaan kiven meiningillä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei noiden kuvien myötä tuli niin malttamaton olo. Ois jo ens viikonloppu! :) Siinä uudessa Mondossa oli muuten superhoukutteleva juttu Meksikosta niin sitte ku Jorge saa sen majapaikkansa valmiiksi niin mä haluan pyyhältää sinne heti, vaikka sitte tuolta Tijuanasta kävellen :D

  VastaaPoista
 4. Jeee =) Ja jooo Jorge, we're coming! Vähän repesin tolle Tijuanasta vaikka kävellen... Sieluni silmin näin senkin tempauksen hahah :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!