Palmusunnuntain runsaudensarvi

Hiljaisuus tuntuu korvissa, kun talo on tyhjentynyt viikonloppuvieraiden jäljiltä. Kolme päivää hujahti hetkessä, vaikka ei tehty oikeastaan juuri mitään. Kolme neljästä meillä yöpyneestä tytsistä oli toipilaita, joten viikonloppu sujui tällä kertaa pyjamaparty-meiningeissä siskonpedin äärellä. Äsken jalkauduimme kuitenkin sen verran, että siirryimme toiseen jengitaloon Munkkiniemen kulmille ja istuimme alas kaupungin parhaaseen brunssipöytään Miksulle.

Ystäväni ovat varsinaisia top chef -guruja ja tälläkään kertaa brunssi ei jättänyt ketään kylmäksi ja ähkyttä. Munia, pekonia, kasviksia, hedelmäsalaattia, mysliä, turkkilaista jogurttia, mustikoita, valkosuklaahippuja, amerikkalaisia pannukakkuja, mustikkavaahterasiirappia, sokeritikkuja, peanutbutter-cookieseja, mimosaa, voileipiä, kusmi-teetä, kahvia, persiljavettä... Vieläkö joku ihmettelee, että miksi olen vähän pullukka? :D

Kiitos Vippe, Soikka, Äppä, Miksu, Mirkkis, Kc, Mikko013, Henkka ja Maksu tästä viikonlopusta ja seuranpidosta <3 Töölö vetäytyy jatkamaan toipumista palmu(sunnuntai)n rauhaan tutuksi käyneelle kotisohvalle.

2 kommenttia

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!