Mitä tänään syötäisiin, mitä tänään puettaisiin

Olen lähdössä kohta kaupungille ja mielessä on tuttu kysymys, että mitähän sitä tänään pukisi päälle? Siitä tuli mieleen, että kamerassa on pari kuvaa, jotka voisin julkaista täällä. Nykyaikaahan on etsiä ja jakaa inspiraatiota pukeutumiseen ja syömiseen muiden asioiden ohella blogin kautta.

Olen tykkäillyt PlusMimmin pitkästä raitamekosta (muutenkin tykkään hänen vaatteistaan/tyylistä) ja satuin löytämään tosi samanlaisen Forever21:ltä Jenkki-reissulla. Lieko siis innoitus tullut siis tältä upealta naiselta tähän mekkoon?

Kaukokaipuu-blogin Nellan instagrammista sain puolestaan järjettömän mieliteon erästä ruokaa kohtaan. Siellä oli kuva pico de gallo -leivistä ja en päässyt yli himotuksesta ennen kuin tein itse vastaavan iltapalan. Seuraavana päivänä jääkaapista löytyi herkullinen setti aineksia: Pico de galloa, jauhelihaa, mozzarellaa ja basilikaa. Pistin ainekset lautaselle sekaisin ja mikroon (basilikaa lukuun ottamatta) ja voi jummi mikä makuilotulitus! Vähän kuin pastaa ilman pastaa tai risottoa ilman riisiä, niin hyvää! Suosittelen. Nimeän tämän ruuan Pico de Ulleksi! ;)


Mitä inspiraatiota te olette löytäneet blogeista tai vaikkapa instagrammista? 

2 kommenttia

  1. Pico de Ulle! Haha aivan mahtava! Ja hei ihanaa, että inspiroiduit. Mä oon löytänyt myös paljon mehukkaita kuvia ig:sta nyt ihan lähiaikoina, etenkin salaateista. Ne on taas enemmän pinnalla, kun treenikausi pyörähti lomien jälkeen käyntiin. Ja tietty lippiksiä! Seuraan ties kuinka montaa snäbäri-valmistajaa Instagramissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä itsekin tutkailla ihan asiasta tehden noita ruokainspiraatiokuvia, koska aina on jotenkin hankala itse keksiä mitään uutta. Mutta tämä on kiva tapa laajentaa ruokavaliota! :)

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!