Muotikuvaukset ja Pinterest!

Stilettikorkokanta-blogi on nyt myös Pinterestissä! Kuten jo vähän vihjasinkin, meillä on tulossa mahtavan huikea päätösviikonloppu muotitoimittajakurssilla. Pääsemme nimittäin erään Suomen ykkösmuotikuvaajan studiolle tekemään omat kuvaukset ja sitä varten on täytynyt selailla vähän inspiraatiokuvia. Tällaiseen tarkoitukseen Pinterest on kyllä taivaanlahja!Kuvauksia varten meillä tulee olemaan yhdeksän mallia, ammattimeikkaajat/kampaajat, designer-vaatteita PR-toimistoista sekä studio ja huippukuvaaja (kerron myöhemmin kuka :). Muotitoimittaja Susanna Björklund opastaa meitä stailaamisessa, mutta jokaisen on pitänyt etukäteen suunnitella oma tuleva portfoliokuvansa. Tyyli, tarina, meikki, vaatteet, asennot, liike, tunnelma, miljöö, asusteet.. Voin kertoa, että oli vaikea valita vain yksi idea! Päätin lopulta, että yhdistän kaksi intohimoani ja liitän kuvaani matkailun.

Jos haluatte päästä kurkistamaan sielunmaisemaani, niin siitä osviittaa antavat pinnaamani kuvat. Väriä, väriä, väriä, naisellisuutta ja eri maanosien eksotiikkaa. That's what I like. Mutta tuleeko kuvani olemaan sitä vai jotain ihan muuta, se selviää lauantaina!

Ps. Muotifiilistelyistä puheenollen, NAME sai tänään kutsun yritysvierailulle IvanaHelsingin liikkeeseen kuulemaan Paola Suhosta Nycin muotiviikoista ja muista aikas kiinnostavista jutuista syyskuussa. Kannattaa tulla mukaan tähän verkostoon nyt viimeistään, jos yhtään kiinnostaa :) Lisäksi on tulossa kokkailuiltaa embassyssä ja kaikkea muuta kivaa! Juuri nyt tuntuu, että Helsinki on mahtava paikka asua ja harrastaa :)

4 kommenttia

 1. Ihanaa ja inspiroivaa viikonloppua mussukka. Teillä on ihan varmasti huikeen opettavaiset ja kivat kuvaukset, en malta oottaa että pääsen näkemään lopputuloksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle mussukka <3 Kääk, mitä jos siitä lopputuloksesta tuleeki ihan huono! :/

   Cu soon, i-ha-naa!

   Poista
 2. Kuulostaa huikealle! Onnistuneita kuvauksia! Ja toi NAMEn syksyn yritysvierailu on huippu uutinen! I'm in.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Ja eikö ookki, siitä tulee hauskaa! :))))

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!