Uusi työ!

Olen niin innoissani! Tosiaan se työjuttu, josta eilen jo vähän vihjasinkin, otti tänään harppauksen eteenpäin eli ostin lennot Helsinkiin ens keskiviikoksi, jolloin menen kirjoittamaan työsopimuksen kansanedustajan avustajan työstä eduskuntaan!

Oulussa eniten ääniä saanut Tytti soitti minulle viikonloppuna ja teki tämän työtarjouksen ja päätin siihen tarttua. Huikean jännittäviä uusia juttuja on siis tulossa! Keskiviikkona sattuu olemaan myös tärkeä päivä eduskunnassa, sillä silloin valitaan uusi pääministeri. Pääsen siis tekemään työsopimusta historiallisena päivänä. Työni on paikkaan sitomatonta ja tulee sijoittumaan tänne Ouluun toisaiseksi, mutta pääsen kerran kuussa käymään Helsingissä työreissulla, joka on tietysti meikäläisen tuntien erittäin hyvä plussa :)

Keskiviikkona sattuu olemaan myös USA:n suurlähetystön kesäjuhlat ja tämän työjutun ansiosta pääsen osallistumaan sinnekin, joka näytti mahdottomalta rahapulan takia. Asioilla on selvästi tapana järjestyä!

En ole vielä tehnyt päätöstä tämän blogin tulevaisuudesta, mutta ajattelin ainakin vielä jakaa tämän ilouutisen teidän lukijoidenkin kesken, koska olen saanut niin ihania viestejä. Kiitos niistä!

1 kommentti

  1. Onnea uudesta työstä! Ja jatka ihmeessä blogin pitämistä, tätä on ollut ilo lukea. :) Ja varmasti sulla riittäisi juttua uudesta työstäkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!