Jouluksi kotiin! I'm back!Iiiiikkk!!!! Matkakuume, jalkojen vipatus, joulufiilis... kaikki se on täällä! Mutta ihan itsestäänselvyys se ei ole ollut. Viikonloppu kului Meilahden sairaalassa umpisuolen tulehdus -epäilyn merkeissä ja New Yorkin matkan tilanne näytti todella todella huonolta. Mutta joulun ihme tapahtui ja kirurgit päättivät olla leikkaamatta ja laittaa kotiin toipumaan. Nyt maanantaina toisen sairaslomapäivän iltapuolella, olo alkaa olla jo tosi hyvä ja olen uskaltanut antaa matkakuumeen päästä roihuamaan. Ylihuomenna tähän aikaan meidän pitäisi olla takaisin isossa omenassa, jos Jumala suo.


Viime kirjoituksesta on aikaa. Puoli vuotta on kulunut vauhdilla uutta työtä opetellessa ja lopulta Helsinkiin muuttaessa ja siihen totutellessa. Matkasäästäminen alkoi heti toisesta tilistä (ensimmäisestä piti maksaa vielä edellisen viuluja :) ja määränpääksi valikoitui pienten Hongkong-pähkäilyjen jälkeen rakas ihana New York. Pakko päästä henkiseen kotiin jouluksi. Nyt siellä peukut ja varpaat pystyyn, ettei mitään ikävää takapakkia enää tule. Tämän viime tipan sairastelun myötä tulin siihen tulokseen, että on reilua pistää blogi taas pystyyn, ettei äidin tarvitse huolehtia, että onko se tytär siellä jouluna Mount Siinai -sairaalassa operoitavana New Yorkissa vai sujuuko joulu perinteisemmissä merkeissä. 

To be continued... 


Kuvat: Googlen kuvahaku.

3 kommenttia

  1. Jeee!! Mahtavaa, että palasit. Ja toivottavasti mahasi toipuu! Mietinkin silloin, että miten tokenit sen thanksgiving -illallisen jälkeen...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa matkaa teille mussut! <3<3<3

    VastaaPoista
  3. Ulletin, ihana ku kirjottelit taas ja ihanaa matkaa.. teille ja meille!! :) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!